Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Diskuze

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

No toto je píčovina, ta baba s tím synkem tak neskutečně srali, že jsem vydržel pouze jeden díl.

na příspěvěk reagoval Ivoman

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

thefoundbin

Oni to umí,ale většinou mi to přijde divně sestříhaný - něco chybí...Trošku bych na ně přitvrdil...Jak nasral toho plešouna - Tam bych poslal svýho agenta,když už chtěji navázat...Proč se to nejmenuje Ano šéfové?Ten úvodní skeč,či co je strašně amatérskej...

thefoundbin

thefoundbin (hodnocení, recenze)

působili neprofesionálně. volat na každou předváděčku pokrmu šéfa ze své restaurace je divný. měli by to umět, když chtěj radit.

na příspěvěk reagoval GarfieldM

Uživatel Ivoman smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

No ty vole... Těžká psychlogie jako... tu hysterickou treperendu neřeším.. to bych jestě přežil. Ale co předvadí ten rymbyč... to je neskutečny. Navíc mě hrozně zaujalo že mluví cize jen v civilní formě. Ale, jakmile přijde na profesionaální vystupovaní... To už není ano Šéfová, ale FACKU ŠÉFOVÁ? Tohle je fakt komedie... České gastronomie. A to prej pozna lidi podle očí... No z toho finale kdy se do toho blbečka v růžové košilce trefovali i sami hosté... Jsem chcal smíchy. :D Z profesionalního pořadu... K komedionalními prvky. Se stala jen parodie... No budiž. Uvidíme jak dlouho jim to vydrží. 8)

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Po 4 dílech dávám zatím ** a to po prvním jsem chtěl dát suverénně odpad! ...  

Největší problém pořadu, je že se Prima snaží navázat na šéfa, což je ale kokotina, kdyby jen změnili alespoň ten název ...  
Další problém je, že se to jmenuje Ano, šéfová! , přitom paní Jitka je tam úplně ale úplně k ničemu, protože otěže už naplno převzal Santo, kterej to celý řídí a máma maximálně něco okomentuje ... 


Těžko říct, co si o tom myslet no ...

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

no nevim zatim 1 dil a jako zatim nic moc..proste mamka a syn  co jdou na jidlo .. no uvidim co dal ,tak zatim 1*..jako pozadi pri hrani  dobre ale stejne dobre by to zvladla i reklama na vlozky

MARSCH.99

MARSCH.99 (hodnocení, recenze)

Nevim z koho vseho vybirali, ale pokud tihle vysli nejlip...no...zjevne bez zkusenosti pred kamerou. Zdalo se to spis jako improvizaci, kterou ve strizne lepili jak se dalo.

 

Obavam se, ze nez se do toho dostanou, ten porad skonci.

 

Dalsi problem je, ze se lidi divali kvuli Zdenkovi. 

Kubeska

Kubeska (hodnocení, recenze)

Nechápu, jak mohli dostat 1 * hvězdu, když pokazili, pokud si dobře pamatuji, tři jídla - tomatovou polévku, spálili žebra a těstoviny se jim také nepovedli.

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Viděl jsem půlku prvního dílu a nějak mě to nebavilo. Jakože vůbec. U Zdeňka byl skvělý humor, sarkasmus a hlášky, tady nebylo tak nějak nic... ta ženská je nesympatická, ten její synek Los Santos taky (ano, reference na GTA V.) a kolikrát jsem se přistihnul, že koukám z nudy na mobil na ptákoviny na netu nebo jsem odběhl od televize a zapomněl, že na to koukám... a to je u pořadu špatně, nemyslíte? Pořad by měl chytit a bavit, a to tenhle pořad fakt nezvládl. To už mě víc bavil Talent, i když ten pořad je taky nějak o ničem. Sorry.

Fandax

Fandax (hodnocení, recenze)

Když už museli za každou cenu pokračovat bez Zdendy, tak měli najít nějakou osobnost, klidně i ženskou, ale prostě zajímavou. Tohle je strašná slabota a absolutně ničím to nenadchne. Nechápu kde tyhle dva vyhrabali a dost by mě zajímalo, koho případně ještě s nabídkou oslovili. Já osobně jsem si říkal, že snad jedinej kdo mě napadl, že by sem pasoval, je Roman Vaněk, kdo ví jestli je nenapadl, nebo napadl a neměl zájem...?

Ondr4H

Ondr4H (hodnocení, recenze)

Ten nok a párek xxl mě dostal.Aneb taková malá sonda do útrob lidí odtržených od reality, co jsou strašný hogo fogo.Co žijou aby jedli, ne jedli aby żili...Doufám že to brzy zaříznout a začnou opakovat Ano šéfe.

Stejšn

Stejšn (hodnocení, recenze)

Některý pořady prostě potřebujou určity typy. Stejně jako nefunguje Top Gear bez Clarksona, tak nejde ani tohle bez Pohlreicha. Domovnice z žižkovský pavlače a její syn, kterej snad vylez ze statku v Horní Dolní tohle prostě neudržej. Ale protože měli hrozně těžkej start v zavedeným formátu po zažitým Pohlreichovi a nikdy se srovnávání nevyhnou, ze soucitu aspoň nehodnotím hvězdičkama.

Sethlans

Sethlans (hodnocení, recenze)

 Po pár odvysílaných dílech to Prima určitě utne,nebo přesune na svoji další stanici. Tohle je fakt průser. 

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Dávat odpad minutu po začátku je stejně wtf jako celá snaha nahradit Šéfa.

nudlis

nudlis (hodnocení, recenze)

Už podle ukázek to bude ODPAD a fakt na to čumět nebudu. Škoda, pánové Remunda s Klusákem umí točit i zajímavý věci, nejen takovýhle sračky. Asi neměli do čeho píchnout a jsou za to dobrý prachy. Ale filmografii jim to nevylepší.

reich

reich (hodnocení, recenze)

Za mě to bude průser, ukázky vypadali strašně a podle mě Prima by udělala líp, kdyby místo toho koupila třeba práva na Pekelnou kuchyni s Ramsaym. Ale tak oni se poučí, odvysílá se pár dílů, spadne sledovanost a nakonec dají místo toho jinou blbinu. 

Ondr4H

Ondr4H (hodnocení, recenze)

No nevím, ty ukázky mě nenadchly.Polreich byl takový ten typ učitele, že na neznalé působil arogantně a sprostě, ale v podstatě to myslel velice upřímně pro všechny zůčastněné a chapal poměry v naší republice. "Těším se" i z popisu že každou chvíli nás budou srovnávat s Reichem nebo Itálií, jak je u takových "světoběžníku" běžné a tím mě úplně odradí. Je pravda že najít dnes dobrou restauraci je umění, většina se zkazila a mnohé ze sebe dělají strašné hogo fogo a připálí přitom i vodu.Takže už jako rodina nechodíme nikam, což je špatné.

Reklama

Reklama