Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

Benny85 odpad!

všechny recenze uživatele

Každý hold není pro obrazovku stvořen. A tito dva i když třeba dobří restauratéři, tak na tento pořad prostě nemají.... tento pořad zabili už prvním dílem. ()

filipm odpad!

všechny recenze uživatele

Nastavovaná kaše. Pokud je pořad Ano šéfe vystaven na osobnosti pana Pohlreicha, není možné to zkoušet překabátit na jinou kuchařskou "celebritu". Dopadlo to dle očekávání - příšerně. ()

LucinkaMyska 

všechny recenze uživatele

Pohlreich to sice není, ale tak úděsný to zas taky není, jak jsem si po prvním díle myslela. Santo je vcelku pohodář a mluví rozumně, Jitka je tam poněkud už navíc no, ale co už, nic není dokonalé. ()

Oldass_ 

všechny recenze uživatele

"Mamá, to jídlo není dobré. Co bys chtěl Santo, vaříme poprvé." Počkal jsem si aspoň na dva díly, ale ta dvojice mi není sympatická. Další sérii podle mě nenatočí. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

No panejo! To musej bejt fakt zoufalci, ti "restauratéři", že si pozvou do svý restaurace/hospody tyhle dva ubožáky aby jim radili :-))) To se nedivím, že je u nás hospod jak nasr..., když si to otevře každej ňouma a pak se diví, že se miliony nesypou. A Prima tomu dá korunu s touhle svojí parodií na Pohlreicha. Ten aspoň ví o čem mluví, když radí v kuchyni nebo v podnikání. Viděl jsem dva díly, abych si udělal obrázek a je to ztráta času. ()

flyer.nick 

všechny recenze uživatele

Není to na pět hvězd, ale tři a půl klidně. Na začátku jsem se bál, že budu srovnávat s Pohlreichem, ale oni si jdou natolik svojí cestou a řeší jiné věci a celkově jsou tak jiní že mne to vlastně ani nenapadlo. Myslím, že se časem vypracují, zatím jsou hodně nejistí, ale ani Zdenda nebyl hned od začátku hvězda. Zatím mají štěstí na opravdové exoty restauratéry kde je vidět, že není problém s tím jak vaří, ale jak to provozují. A o tom je celá změna pořadu proti Pohlreichovi, nejde tak o vaření a o plíseň v lednici, ale o provoz a o lidi a proto se to nedá tak srovnávat. Možná jsou jen moc laskaví a proto se to lidem nelíbí a hodnotí jako odpad. ()

Noah07 

všechny recenze uživatele

Jitka Pagana odešla před lety z Československa.....a podle výkonu v této realitce se snad ani neměla vracet.... a Santo Pagana měl zůstat v Německu a dělat kebab,tak jako doposud.... ()

Jandecka odpad!

všechny recenze uživatele

Zoufalé napodobování Pohlreichových replik proložené trapnými rádoby vtipnými dialogy mezi matkou a synem, navíc oba jsou dost nepřesvědčiví a místy až otravně nudní... ()

xulux odpad!

všechny recenze uživatele

Mělo to mít aspoň jiný název a možná by to (omylem) dostalo jednu hvězdu. Gastronomka z NDR si může vzít toho mamánka za ruku a jít zase zpátky do ... Oba chytrý jak rádio s dechovkou a celé to je nyní vlastně o ničem ... ()

Johny44 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle fakt nebude mít asi dlouhého trvání. Strojené dialogy,ani jeden žádné charizma,místy až opravdu nepříjemná dvojice. Baba dřív mluví,než myslí.Synek nemyslí vůbec. A nezachrání to ani evidentní Pohlreichovy slovní výrazy. Nepochopil jsem,proč si tam ještě pozvali dalšího kuchaře,aby jim uvařil.To neumí sami? Zdeňo vrať se!! P.S. Měl jsem takový pocit,jako bych ty dva podivné klauny už někde viděl.Nehráli oni v takovém totálně odporném seriálu Štikovy nebo tak nějak se to jmenovalo? No, jestli ne, tak za mě bych je tam v další sérii zkusil.. ()

ricous 

všechny recenze uživatele

Špatný, moc špatný. Nějak těm "světákům" nevěřím a přijdou mi spíše jako světský. Dva "od kolotočů", co sjezdili kus "světa", rozdávají rozumy u řetízkáče. A jízda to teda je... Rychle pryč, zbalte si to a popojeďte o kus dále na jinou náves. Jedna hvězda za odvahu - jít do toho po skvělém Z. Pohlreichovi je sebevražda, snad jedině Roman Vaněk má šanci. P.S. Jak může radit někdo, kdo má na svých webových stránkách (12.11.2018) jako "Nejnovější příspěvky" Vánoce + Silvestr 2016 a Nové jarní menu 2017...? ()

Embolo45 odpad!

všechny recenze uživatele

Jako čekal jsem všechno ,ale tohle? Ježíš, to jsou ale takový blbečci oba dva ,že to ani není možný. Kolikrát jim ani není rozumnět. A ten mladej jak se snaží hrát si na Zdendu...zrušit..Zdendo vrať se!!!!! A vůbec nejlepší je,když po tomhle výblitku,následuje pořad Teď vaří šéf! Kde se jenom vaří, a i tak je to zábavnější než Pagana s dementem ()

Alagaesie odpad!

všechny recenze uživatele

Skopčačka a Skopčáček se bez internetu neobejdou... TADY JE ŠPATNÝ! Tihle jsou špatní! Původní Ano šéfe mělo vtip, tohle je levná náhražka, s se slaboduchou babou, který bylo asi Skopčácko malý a která je tak slabá, že ji musí podpořit její šťastný vejce. ()

lady_lm odpad!

všechny recenze uživatele

Strojené scénky, marná snaha o vtip, rady typu: "Buďte výjimeční", "Mějte kvalitní personál", komentáře k jídlu v podobě: "Co má být klobása XXL?"...nakonec jsem u toho usnula. ()

Reklama

Reklama