Reklama

Reklama

Kobiety mafii 2

  • angličtina Women of Mafia 2
Trailer 1

Obsahy(1)

Volné pokračování filmu Kobiety mafii režiséra Patryka Vegy, kdy se znovu setkáváme s mnohými charaktery, které jsme potkali již v prvním díle. Tentokrát se děj točí okolo pašování tuny kokainu do Polska z Kolumbie. Hned v přístavu jsou však drogy zabaveny a všem je jasné, že v celé dodávce je namočený ještě někdo, kdo chce vydělat peníze na úkor ostatních. Rozjíždí se pátrání, které bude stát mnoho životů a které bude mít nakonec jenom málo vítězů. (C0r0ner)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (53)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Jak tady většina uživatelů píše, tak s nimi musím souhlasit. Tady si Vega ukousl příliš velké sousto. Snažil se rozehrát podívanou, kde kromě Polska figuruje i Kolumbie, ale ta ucelenost se docela vytratila. Ten kvalitní styl vyprávění z jedničky zde víceméně zůstal, došlo i ke shledání se staronovými postavami. V rámci brutality Vega přešel podle mě na vyšší stupeň, ten režisér je fakt řezník, vůbec se těchto drsných scén nebojí. K tomu všemu opět přestřelená nahota (jako, fakt nevím, co s tím ti Poláci mají, ale každá třetí scéna to musí obsahovat :D). Mohlo to podle skončit jako evropský klenot v rámci dramatické tvorby, takových kriminálek se v našich krajích točí minimum, Poláci to umí podat tak, že jim to věříte, nic nepůsobí nějak trapně. Ale, jak jsem se o tom již v úvodu zmiňoval, tak ta konzistence zde po většinu stopáže drhne (jednoduše až moc postav). Konec opět výborný. Za mě 6/10 ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Polská gangsterka z dílny Patryka Vegy už není tak strhující akční jízda , hlavně ji brzdí linka Anny propuštěné z krimu, ale já jako fanoušek jsem dostal něco, co v českém filmu asi nikdy nenajdu: lokace Kolumbie, Polsko, Německo, Maroko auťáky: lamborghini, ferrari, bentley ostatní dopravní prostředky: jachty, čluny, vrtulníky a to vše v akci: hromadné bouračky, střílečky, bitky, brutální mučení a odvážná erotika. Možná že Vegovi filmy nejsou 100%, ale filmovým pestrým zážitkem jsou absolutně. PS: Za mne famózní kaskadérská akce bouračka policejního auta ze srázu v Kolumbii ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega a jeho šílená gangsterka z prostředí drog a mafiánů nejhlubšího zrna dostala pokračování a je to opět parádní jízda, která v zahraničí sice zůstala nepochopena, ale našincům se naštěstí líbí. Agnieszka Dygant chystá největší pašovací akci, která kdy v Polsku proběhla a spaktuje se s Mexickým kartelem, ale né vše jde podle plánu a začnou padat hlavy. Film má dobré tempo, zajímavé postavy, občas zabaví buranský humor a především si zaslouží chválu samotné Gore, kde mi příjde, že Vega je takový Tom Savini a servíruje hodně nekompromisní scény, na které se nekouká dobře i těm otrlým ( detailní rozporcování motorovkou, vrtačka v koleně, či broušení zubů pilníkem patří snad k nejbrutálnější scéně, co jsem kdy viděl!!). Pokud ste viděli předešlé filmy Patryka Vegy a sedí Vám jeho styl zaručeně se Vám bude líbit i tohle. 8/10. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nevedel som sa dočkať tohto filmu. Spomedzi všetkého poľského je režisér Vega určite lepší než krowki alebo posypová soľ, ktorú nám predávajú ako jedlú. Konečne sa ku mne dostala pirátska kópia a spočiatku mi ani nevadilo, že mi tam vyskakovali reklamy na zväčšenie čuráka o 5-6 cm. Ale možno som mohol radšej voliť pozerať tú reklamu. Okrem tradičnej brutality (na záver až nemiestnej a hnusne hororovej) sa tu z mne neznámeho dôvodu objavuje pokus o vtip, a to nie raz alebo dvakrát. Chvíľami som mal pocit, že z krimithrilleru sa stáva pomaly nepodarená paródia na Narcos. ()

Perunwit 

všechny recenze uživatele

Tleskám! Osvěžující násilná jízda, co má hlavu a vtip! Film je barvitý, Vega používá hodně prostředí a postav a je s podivem, že se mu daří ze zápletek vždy vybruslit a opepřit masoterianův mozek čerstvým přílivem krevní plazmy. Polsko má svého Tarantina a já se těším na další obstřik přímo do bulvy! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (2)

  • V čase 1:38:33 si lze všimnout kamery. (Kudly4)
  • Film byl natočen ve Štětíně, ve Varšavě a na dálnici „Berlinka“ (Polsko), ale také v Německu, Španělsku, Dubaji (UAE) a Kolumbii. (macot)

Reklama

Reklama