Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Malému Conanovi zabijí nepřátelští válečníci rodiče a odvedou ho do otroctví. Když vyroste, najme si ho jistý mocný pán jako zápasníka. Conan se tak naučí bojovým uměním. Nakonec svým věznitelům unikne. Jeho putování za pomstou může začít. Potkává dalšího bojovníka a blonďatou zlodějku. Oba se k němu připojí. Dozvídají se o hadím kultu, v jehož čele stojí Tursa Soudce, který má řadu shodných rysů s vrahy Conanových rodičů. Conanovi se tak naskýtá neopakovatelná příležitost zabít muže, který ho připravil o otce a matku. Kde nestačí síla, musí pomoci magie, a tak se ke společnosti přidá ještě čaroděj a vlastně i vypravěč celého příběhu... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Bynk

Bynk (hodnocení, recenze)

Takže ak tomu dobre rozumiem, Conanovi tu zahynula jeho Valéria a princezná sa hereckým menom volá Valéria? Nie je to vlastne paradox? :-) 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Jedinecny film. Paci sa mi ze Millius ukazal Conana z takejto realistickejsej strany. Viac fantasy a odlahcenia dvojke len uskodilo aj ked mala blizsie k predlohe. Prvy Conan je jednoznacny kult a Arnie by sa mal co najskor vratit prave k tejto postave.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Genialny film, tieto stare klasiky z 80. rokov uz asi tazko niekto/nieco prekona!

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Popravde, nevidím na tomto filme nič zvláštne. Je to dokonalá nuda, prázdne zábery, príšerný zvuk, starý vizuál. A o hudbe by sme tiež mohli polemizovať.

na příspěvěk reagoval Stejšn

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Stejšn

O hudbě z filmu či dokonce i her se píše už nějakej ten pátek, recenze lze na internetu celkem snadno dohledat a mě osobně na tom nic zvláštního nepřijde. Je to ostatně to samé jako recenze na hru, film a tak vůbec - dokud si to člověk nezkoukne, resp. nezahraje, tak je to asi jako tady v tom případě.. ;)

Stejšn

Stejšn (hodnocení, recenze)

No já spíš narážím na to, že hudbu je prostě potřeba slyšet, nedává mi smysl o ní psát. To je jak Lord Vetinari, který miloval hudbu, ale nesnášel když ji někdo przní tám, že jí hraje :)

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Stejšn

No, já bych řekl že zvuk je jedna věc, ale hudba je něco docela jiného a nebudem si nic nalhávat když řeknu, že hudba k filmu jako taková je docela i věda, rozhodně nic co by se odbylo za jedno poledne s jointem trávy a lahvinkou skotské, no ne.. ? ;)

T2

T2 (hodnocení, recenze)

info, slušné výsledky:

Rozpočet $20miliónovTržby USA $39,565,475Tržby Celosvetovo $130,000,000(podľa New York Times)(boxofficemojo.com uvádza sumu $68,851,475)║

Tržby za predaj DVD/VHS do roku 2007= $300miliónov

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

tak dneska zase - no ale pořád lepší, než ten "nový", co jsem viděl minule; to byla fakt trága.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

MartinezZ: to ne :D neupad... zkus si tu část na konci filmu pustit, nějaký chlápek vedle Thulsy mává na jednoho dole a dává mu pokyn aby šel blíže, ten dole v hábitu jde blíže, no a potom tam už příjde Arnie nenápadně...

Joe321

Joe321 (hodnocení, recenze)

Sonja myslim vznikala pod jiným studiem, které nemělo na Conana práva. Ty mělo stále studio, které dělalo dva Conany a snad je ani nemohlo prodat kvůli smluvním podmínkám, ale už si to moc nepamatuju. Četl jsem to někde dávno.

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Kalidor z Red Sonji mal byt vlastne Conan, ale potom Arnolda z neznameho dovodu do Red Sonji predsa len supli ako Kalidora a nie Conana. Barbar Conan je inac z Conanoviek (vratane Red Sonji) najlepsi

TasteLess

TasteLess (hodnocení, recenze)

teda teď nevim jestli nemelu kraviny, ale co třeba tim, že se to odehrává ve stejným světě?

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Tak mi vysvětli, jak souvisí Rudá Sonja s Barbarem Conanem. Že tam hraje Arnold, není odpověď na můj dotaz.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)


MartinezZ: přenes váhu na druhou nohu, máš skříplé vedení

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

proč je Rudá Sonja mezi souvisejícími a ne mezi podobnými?

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Nemôžem si pomôcť, tento film som videl trikrát, vždy v inom časovom období, prvýkrát ešte v predškolskom veku, druhýkrát ako teenager a tretíkrát v dospelosti a vždy mi príde taký blbý. Začiatok a záver sú slušné, ale čo z toho, ked´ medzi tým nič nie je, iba samé zbytočné dialógy so zbytočnými postavami. Pre mňa je Barbar Conan v TOP3 najhorších Schwarzeneggrových filmoch spolu s Juniorom a 6.dňom. Ešte dobre, že prišiel Terminátor, Komando, Predátor a podobné hity a tak si môžem Schwarzeneggra pamätať aj z omnoho lepších úloh.

enemy of god

enemy of god (hodnocení, recenze)

Říkáš zlatej Soukup,jo?:-)no Barbar se mi líbil,,Arnoldovi sedl,teď se chystám poprvé zhlédnout Destrojera a Sonju,tak jsem zvědavej,podle hodnocení tady to stojí že prej za hovno

Stejšn

Stejšn (hodnocení, recenze)

Koupil jsem si originál DVD z Anglie, chtěl jsem slyšet původní znění (hlavně J.E. Jonese), ale celkem jsem z toho v rozpacích. Obraz je jak víno, širokoúhlý, bez ořezu, nádhera. Ale zvuk - v některých scénách Arnie huhlá a v některých je evidentně anglicky PŘEDABOVANÝ - mluví ho někdo sice s podobným hlasem, ale úplně jinou výškou, intonací i barvou hlasu. Pravděpodobně původní Schwarzeneggerovy věty byly tak hrozné, že se režie rozhodla to aspoň trochu zachránit. V tom případě ale měli nadabovat všechny Conanovy projevy a ne jen některé, protože to skutečně nezní dobře.

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Po dlhý čas to bol Arnoldov najlepší jerecký výkon :-)) inak film je to super, videl som ho už asi 10 krát

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Neřikám - líbí se mi (jasně podle něj obšlehli Frostmourne z Warcraftu) a moc, ale zdaleka né tolik co ten Atlantskej - hold sem si koupil ten, co se mi líbil více... ;-)

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

neříkej mi, že se ti ten Cimeřenský meč, co na začátku ukul jeho otec nelíbil. Byl nádhernej. Samozřejmě ten co našel v kobce byl taky krásnej

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Cimeřanskej nee - až ten Atlantskej, ten druhej, co potom měl do konce a měl ho aji ve dvojce ;-)

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

Cimeřanský meč ... no jo ten bych taky chtěl. A hned potom zelenej světelnej, co si vyrobil Luke Skywalker :-)

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Tenhle film mě stejně vždycky veme a dost dlouho nepustí, jen co je pravda! Není to tak dávno, co sem vše kolem Conana hltal - četl jsem knížku, čučel na filmy, za 10k si koupil repliku jeho Atlantského meče, za dalších 6k repliku té přilby co měl... A nelituju toho! Ty věcičky jsou parádní a aspoň už nemusím Conanovi ten meč závidět, jakože byl navrženej mistrovsky! ;-)

Související novinky

Netflix chystá seriálového Barbara Conana

Netflix chystá seriálového Barbara Conana

01.10.2020

Po Pánovi prstenů, Zaklínači nebo Kole času dostanou fanoušci žánru fantasy další seriálový nášup. Streamovací služba Netflix oznámil, že chystá nového Barbara Conana. Brakovou fantasy nejvíce… (více)

Režisér X-Men chystá Rudou Sonju

Režisér X-Men chystá Rudou Sonju

17.09.2018

Bryanu Singerovi (X-Men, Nadaný žák) se podařilo vyhnout většině obvinění týkajících se obtěžování a jako zázrakem tak jeho kariéra prozatím éru #MeToo přežívá. To ale neznamená, že je zcela v přízni… (více)

Starý Conan je pořád ve hře

Starý Conan je pořád ve hře

05.08.2014

Arnolda Schwarzeneggera brzy uvidíme v Postradatelných 3 a do konce roku se objeví i v zombie dramatu Maggie. Velký kariérní test ho nicméně čeká až příští léto, kdy do kin vtrhne Terminator: Genesis… (více)

Reklama

Reklama