Reklama

Reklama

Star Wars: Příběhy Droidů

(seriál)
  • USA Lego Star Wars: Droid Tales
Trailer

VOD (1)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Události slavné filmové ságy ve vzpomínkách droidů C3PO a R2D2. (Česká televize)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Já si říkal, že ten humor je tak dementní, že se to určitě líbí jen mě a hodnocení zde mě příjemně překvapilo. Je to fakt taková blbá, vtipná oddychovka a nejvíc se mi líbil asi lego Yoda - ten byl skvělej ,,nevyspělí stále jsi..a jsi a jsi a jsi!" ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný rekapitulačný špeciál novej a pôvodnej trilógie pred uvedením Force Awakens, obzvláštnený jednoduchou, ale funkčnou zápletkou. Nič viac, nič menej. Našťastie majú Lego Star Wars stále čo ponúknuť. ()

Reklama

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky Lega nádhera. Pro fandy Star Wars dobrá oddechovka. Pro skupiny lidí, kteří se nemohou zaškatulkovat ani do jedné z těchto skupinek asi žádná hitparáda. Spousta vtipů je až moc infantilní a ikdyž chápu, že se to spoustě lidí líbí, mě to mé smíchové faldy nerozpohybovalo (jen párkrát). Nicméně může tento mini seriálek dobře sloužit jako urychlená odlehčená rekapitulace minulých dílů pro všechny z nás, kteří postrádají čas si všechny díly sjet regulérně. A tento účel plní slušně. A přidává i malou zápletku navíc, takže se rozhodně nejedná o nějaký do očí bijící propadák. 60% ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych neřekl, že může být animák dle filmové předlohy takhle dobrý a zábavný. No a Příběhy droidů mě mile překvapili a hlavně i bavili a o to tady jde! 75% ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama