Reklama

Reklama

Paranormální tým


Duchové Modlivého dolu, 1. část (E05)

(epizoda)
Celý film

Obsahy(1)

Jubilejní desátý dokument skupiny Paranormal tým nás tentokrát zavede do lokality zvané: Modlivý důl. Co se zde odehrává když poutníci místo opustí? Můžeme zde vídat různé anomálie? Paranormální jevy? S měřícími přístroji a nahrávací technikou zde čtveřice odvážlivců přečká noc. Toto je objektivní pohled na to, jak daný výzkum probíhal, a co vše výzkumníci museli během něho řešit. Straší v této lokalitě pohnutá minulost? Nebo zde vládne klid? V tomto filmu se pokusíme nalézt odpověď. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Celý film

Recenze (3)

Allica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslela jsem si, že další díl bude lepší, ale motá se to pořád v kruhu. Především filmařům nesmí chybět schopnost se zbavovat - zbavovat se záběrů, byť dobrých. Režisérům a kameramanům to vždycky trhá srdce, ale střihač tu je i od toho, aby nás zbavil přebytečností. Chce to trochu života do toho umírání. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někdo chodí po večerech do hospůdky na pivo, někdo na film do kina, někdo do bordelu, no a Ondřej se svým týmem hledá duchy. Bohužel tentokrát jsme ochuzeni o „pověst“, která by nám trochu přiblížila ono zkoumané místo. Místo toho se nás snaží tvůrce hlavně seznámit se svým „náčiníčkem“, což má ovšem neblahý dopad na samotnou atmosféru. Více se tu mluví, než zkoumají paranormální jevy (na můj vkus). Tedy pokud tam vůbec jsou. Ví opravdu duchové, co je to zesilovač? Tentokrát jsem byl dost zatlačen do slepé uličky. Místy mě něco zaujalo, místy jsem se lehce nudil. Oceňuji Ondrovo zapálení pro danou věc, akorát bych propříště více zapracoval na samotných dialozích, když už tu používáš mluvené vstupy. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ondrej, kamarát, gratulujem Ti ku ďalšiemu paranormálnemu dokumentu, ktorý si vyprodukoval. Čo sa týka komentára, tak starý dobrý SOLOM. povedal všetko čo treba. Môžem sa pod to podpísať i ja. Skúsim to teda aspoň odcitovať v slovenčine: "Niekto chodí po večeroch do krčmy, niekto na film do kina, niekto do bordelu, no a Ondrej so svojim tímom hľadá duchov. Bohužiaľ tentokrát sme ochudobnení o "povesť", ktorá by nám trocha priblížila skúmané miesto. Namiesto toho sa nás snaží tvorca hlavne zoznámiť so svojím "náradíčkom", čo však má nedobrý dopad na samotnú atmosféru. Viac sa tu hovorí, ako skúmajú paranormálne javy (na môj vkus). Teda ak tam vôbec sú. Vedia naozaj duchovia, čo je to zosilovač? Tentokrát som bol dosť zatlačený do slepej uličky. Miestami ma niečo zaujalo, miestami som sa ľahko nudil. Oceňujem Ondrejove zapálenie pre danú vec, akurát by som nabudúce viac zapracoval na samotných dialógoch, keď už tu používaš hovorené slovo." (SOLOM. / MM_Ramone) *** ()

Reklama

Reklama