Reklama

Reklama

Take The Ball Pass The Ball

  • Španělsko El barça de Guardiola. Take the Ball, Pass the Ball
Dokumentární / Sportovní
Španělsko, 2018, 89 min

Recenze (8)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dokument se soustředí primárně na Guardiolovu éru s tím, že její počátky klade už do Cruyffova působení. Najdete tu prakticky všechny jmenovatel, které určovaly tehdejší barcelonskou dominanci. Mě upotalo především to, jak hráči dokázali zpětně analyzovat jednotlivá utkání, v čemž dominoval především Xavi. Ten dokázal za pomoci kelímků a misek se sušenkami udělat rozbor, o kterém se většině našich trenérů může tak akorát zdát. S takhle inteligentními hráči už to jde prakticky samo. Pro fotbalové fandy je tohle povinnost. 100% a předesílám, že rozhodně nejsem fanoušek Barcelony. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Take the ball, pass the ball. Take the ball, pass the ball. Velmi dobry dokument o muzstve ktore sice nemusim ale ma moj respekt. Vdaka tym 90 minutam som ale pochopil o com je faktor Messi. Osobne viac fandim Ronaldovi, no tu som mal asi prvy krat moznost pocut/ vidiet ako bolo od zaciatku jasne kde to chalanisko dotiahne. Ocenil som aj trochu historie a priblizenie Cruyffovej ery. Dole pise jeden "kolega", ze mu vadil strih. Presne s tymto som bojoval aj ja, trochu mi to kazilo zazitok z tych akcii/ golov. Inak super dokument pre akehokolvek fanusika futbalu. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Tohto sa neviem nasýtiť! Messi, Federer, Jordan. Ěra, ktorú som zažil v priamych prenosoch a som za to nesmierne vďačný. Pepova Barca dosiahla vrchol a na tú hru sa bude dať pozerať aj o viac ako 25 rokov. Gracias.. ()

NightPorter 

všechny recenze uživatele

Krása. Ale asi hlavně proto, že miluju Barsu, jinak bych tomu vytknul ty zběsile rychle sestřihané okamžiky ze zápasů, který snad dělal Luc Besson, protože se v tom skoro nejde zorientovat a ty chvilky si znovu vychutnat. Jinak rozhovory super, škoda, že se to nestihlo natočit ještě za Johana, jistě by k tomu měl hodně co říct. Plus to chtělo mnohem víc Pepa, o kterým je to vlastně nejvíc. Pep a Barcelona je největší love story všech dob. Každopádně spolu s Class of 92, Shearers Euro 96 a samozřejmě seriálem All or Nothing zatim nej fotbalodokument. 💙❤️ ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky Barcelony jasná povinnost. Pepa jsem měl rád už jako hráče. Doufám, že na něho opravdu Xavi naváže. Velmi dobře zpracovaný dokument. Hráči přichází a odchází, ale styl jakým Barca hraje se nemění. ()

Fibonacci 

všechny recenze uživatele

V prvom rade, neviem prečo je uvedených 89min. pozeral som verziu 1h49min. a verte, bavil som sa celý dokument. áno, som najväčší fanúšik barcy od 8 rokov v okrese, druhý v meste, ale to nemení nič na tom, že to je povinnosť. nielen pre blaugranas, ale všetkých, čo milujú futbal. preto mi imponovala účasť michaela carricka alebo fabia capella v tomto dokumente. neutrálny pohľad, a predsa niečo viac. guardiola je veľký pán, ale johan cruyff je veľká legenda. visca el barca, visca el catalunya.❤️💙 ()

Gizmundos 

všechny recenze uživatele

Tá krása futbalu tam bola za Raicarda, keď tam mal Ronaldinha, ten štýl futbalu prebral Guardiola.. a žal úspechy tak ako jeho predchodca... Ronaldinho Eto Messi, Xavi Iniesta, vzadu bol Puyol atd ()

Reklama

Reklama