Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (7)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné! Amaterské na každém kroku. Několik blbek na lodi a 90% filmu hledá jednu druhou a další dvě dookola spravují motor. Pak se tam pár minut objeví jakási medúza s chapadly a film končí! 💩💩💩💩💩 ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Geniálny Carpenterov "The Thing" asi nikdy neprestane byť inšpiráciou pre filmových tvorcov, avšak či túto tému ešte niekedy niekto dokáže podať aspoň pozerateľne... Možno tak 1 zo 100. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Na to, co tenhle film představuje, tedy levný interiérový monstr béčko, je to solidně zpracovaný. Řemeslně je to na úrovni, má to slušný herce, dobrou atmosférickou kameru a solině udělaný monstrum. V podobný cenový skupině se dá pochodit o dost hůř. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Původně jsem omylem stáhl jiný film Dead in the Water (2021) tak jsem to musel napravit a stáhnout tento. Kdysi jsem měl na dvd tenhle film Vetřelec z hlubin (TV film) (1995) tohle je na podobném postupu.  6 ženských je na lodi jedna vidí na moři plavat chlápka tak ho jdou zachránit a zjistí , že je na něm vetřelec. Bohužel film je nudný a více než toho vetřelce vidíme 6 kravek jak se pořád hádají  navíc oni jsou tak debilní, že se pořád rozdělují i bez příčin asi, aby to mělo děj. Ještě 30 minut před koncem jich žije  5 což taky nepomáhá tak se musejí na konci zabíjet sami od sebe a pak navzájem jena mlátí do té trubky jak postižená možná i je  . Režisér kdysi natočil Krvavé stopy (2004) z toho bude žít už asi celou kariéru nic takového už od té doby nenatočil a jde do průměru až podprůměru. 40 procent ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Asi poniektori budu prekvapeni mojim hodnotenim,no tento hororik od spolocnosti Syfy sa mi natolko pacil,ze mu udelim plny pocet hviezdiciek,film je dobre natoceny,herci boli tiez snazivi,atmosfera fajn,napatie bolo takmer po celu stopaz,do urciteho casu to bolo aj tajomne a aj votrelec sa mi lubil,pri sra*kach,ktore sa tento rok tocia,stoji tento movie za povsimnutie...:⁠-⁠) ()

Bossi123 

všechny recenze uživatele

Už jsem dlouho neviděl film, kde by byly hlavními hrdiny primárně ženy. Posledními takovými zážitky byly The Bling Ring s Emmou Watson a (i když tady byli muži ve větším zastoupení) třeba Naked Cannibal Campers (což byla katastrofa), takže jsem doufal, že se u tohoto počinu dočkám alespoň trochu kvalitní podívané. Atmosféra byla poměrně hustá a poměrně dost klasuttofobická. K tomu přispívalo především to, že se značná část filmu odehrává v noci a ve stísněných prostorách podpalubí a interiéru lodi. Tvůrcům se také podařilo vytvořit místy pěkné drama, hlavně zpočátku, kdy se loď plavila do bouře. Nicméně herecké výkony nic moc a co se týče příběhu, také nic originálního, můžeme vidět jasnou inspiraci např. v The thing. ()

Reklama

Reklama