Reklama

Reklama

Taj Mahal

  • Francie Taj Mahal
Trailer

Obsahy(1)

Listopad 2008. Louise je osmnáct. Má strávit dva roky v Bombaji se svými rodiči, kteří se tam musejí přemístit kvůli práci. Ještě než se nastěhují do nového domu, ubytují se v okázalém apartmá hotelu Taj Mahal Palace. Zatímco si rodiče jednoho večera vyrazí na večeři, Louise se rozhodne zůstat v hotelu. V jeho chodbách jsou slyšet podivné zvuky... Dívka si během několika minut uvědomí, že tam probíhá teroristický útok. Jediné spojení s okolním světem představuje její mobilní telefon, díky němuž se jí podaří kontaktovat otce. Ten se k ní zoufale snaží dostat z druhého konce města, v němž zavládl totální chaos. Louise musí strávit dlouhou noc sama tváří v tvář nebezpečí. A nikdy už nebude stejná jako dřív. (HBO Europe)

(více)

Recenze (12)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já bych to zase tak tragicky s tím hodnocením neviděl, námět výbornej a pokud najedeš na hlavní hrdinku ve smyslu empatií a přemýšlíš jak by si se zachoval (a) v její situaci biják si užiješ v pohodě. Co bylo špatně, nízkej rozpočet a větší mnohem větší filmařská vymazlenost. Nebál bych se navýšit o 20 minut , dát tam scény s teroristy, zvyšilo by to divákův adrenalin, ubralo by to na lacinosti, taky dialogy .... i když to byl dabing takže vím hovno jakej orginál, ale i přes to všechno si troufnu říct, že jsem viděl už mnohem větší průsery na téma teroristi. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jak kdyby se v tom hotelu vůbec nic nedělo. Námět je sice zajímavej, ale zpracování je levný, chudý a nezajímavý jak komunistickej hajzlpapír, co trhal konečníky a drásal hemeroidy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale celý film mi přijde, jako že byl natočený proto, aby se ukázalo jedno velké drama, i když ve skutečnosti je to podáno tak, jak se mladá holka dokáže vyrovnat s krizovou situací. Nedokáže. Netvrdím, že bych se já choval jinak, to nevím, ale v tomhle podání je to prostě nuda, a ač je představitelka hlavní role pěkná, nebavila mě. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Človek by čakal nejakú drámu teen slabomyseľnej mysle, ale ono sa z toho vykľuje celkom solídna dráma, kde sa dozviete, ako vás v hoteli dokážu udržať teroristi len s pomocou kalacha, výbušniny a ohňa. Nebolo to tragicky dlhé, neobsahovalo to nezmyselné výlevy a v konečnom dôsledku to bolo celkom uveritelné. 1 z 5 ()

Ivi06 

všechny recenze uživatele

Pro mě napětí až do poslední chvíle. Možná jen, na můj vkus hlavní hrdinka až moc klidná... v mém případě by se asi dostavil záchvat paniky a breku... a nejspíš i astmatický záchvat :) Člověk by si mohl přát trochu víc akce, nějaké záběry z hotelu během útoku, ale bez toho je film mnohem realističtější. Na vše nahlížíme očima hrdinky, tak jako by tomu bylo ve skutečnosti - bez všudypřítomné a vševědoucí kamery. Takhle se ocitáme zavření v pokoji a slyšíme jen výbuchy, střelbu, křik, pláč... beznaděj, nevíme přesně co a kde se děje, kde jsou... jestli a kdy přijdou... Autentické záběry pak na konci ten zážitek jen podtrhují a dokreslují a Vy si přejete, aby pro jednou ten film byl pouhou fikcí. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Teroristický útok pohledem mladé slečny z jednoho okna. Spíš taková depka než nějaký thriller, boužel po většinu času dost nudná. Závěr působí fain, v takovém duchu ale měl být celý film a ne poslední dvě minuty. ()

ludva10 

všechny recenze uživatele

Scénář zajímavý stejně jako první půlka filmu, která má napětí a spád. Bohužel to celé zazdila druhá nudná půlka a u scény s plošinou jsem se musel i smát. Jsem z oboru a takto pomalou plošinu jsem nikdy neviděl, nehledě na to, proč po naložení obou zachráněných ji neotočili od budovy. Škoda, potencionál film měl. ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Slečna si prožije teroristický útok na hotel. Na osobní setkání s teroristy přímo nedojde. Místo nicnedělání mohla alespoň vyházet hromadu hořlavých věcí z okna. Bylo by to lepší než nic. Rodiče docela klidní. ()

Alan_Shearer 

všechny recenze uživatele

Ježííííš, to byla hrozná píčovina. Náklady jak na studentskej film, přitom to potenciál mělo ... jenže teroristy člověk ani neviděl, drama vůbec nevyužitý, některý scénky s dcerkou k smíchu a rodiče jsem chvílema nechápal. 25%, ať nežeru. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

SCHOVEJ SE a počkej na nás , řekl táta dcerce a ona počkala v tom hotelu . A pak se setkali a byl konec . To bylo drama jak víno . Ovšem pro diváka , kdy už bude konec . FAAAKT bída . ()

Reklama

Reklama