Reklama

Reklama

Polaroid

Trailer

Obsahy(1)

Po smrti matky se Sarah se svou kamarádkou Lindou hrabou v jejích věcech a naleznou starý polaroid. Záhy zjistí, že je stále funkční a vyfotí se. Ani jedna z nich však netuší, že si tím podepsaly doslova rozsudek smrti. (SOLOM.)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zrovna jsem se chystal na stejnojmenný celovečerní kousek z minulého roku od téhož režiséra, když jsem zjistil, že Lars Klevberg natočil před ním na toto téma „prokletého polaroidu“ i krátkometrážní kousek. No tak sakra sem s ním – prostě musel jsem ho vidět ještě před zpuštěním filmu. Abych se příjemně navnadil a musím uznat, že to není špatné. Dvě děvčata sama v baráku, nedostatek světla, starý polaroid a mrtvá máma. Slušný průměr to bezesporu byl. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Neurážející hororová záležitost, která zabaví, ale zároveň nenadchne a nevidím důvod, proč dávat víc než průměrné hodnocení. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Výborné Conjuringovské strašení z Norska!   14 minut poctivého děsu s parádní atmosférou, úžasnou kamerou, skvělou technickou stránkou a solidním ozvučením. Má to vše, co by správný horor mít měl a také vše, co dnešním hororům schází. Fanoušek duchařin zde nemůže být zklamán. 8/10. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama