Reklama

Reklama

Penny Dreadful: Město andělů

(seriál)
  • USA Penny Dreadful: City of Angels
Trailer 2

Epizody(10)

Obsahy(1)

Penny Dreadful: Město andělů, duchovní potomek původního příběhu Penny Dreadful z prostředí viktoriánského Londýna, se odehrává v Los Angeles roku 1938, v místě a době hluboce zmítané společenským a politickým napětím. Když městem otřese hrůzná vražda, detektiv Tiago Vega (Daniel Zovatto) a jeho partner Lewis Michener (Nathan Lane) se zapletou do epického příběhu, který odráží bohatou historii Los Angeles – od budování prvních dálnic a tradičního mexicko-amerického folklóru, až po nebezpečné špionážní akce Třetí říše a rozmach evangelických rozhlasových bohoslužeb. Zanedlouho je Tiago nucen zápasit s mocnými silami, které ohrožují celou jeho rodinu. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Thug_Leo k tomuto seriálu (2)

Santa Muerte (2020) (E01) 

Rasová nevraživost a politika v Penny Dreadful namísto záhad a tajemna? Nezajímavé postavy vs. mýtická monstra? Upocení mexičani vs. démoni? Dormen vs. Green, Dalton a Hartnett? Spíše to připomíná The Terror série 2....tohle má společného s originálem asi jen R.Kinneara. 1* za úvodní scénu. Kdyby se to jmenovalo jinak tak ok, ale tohle je okázalá vykrádačka. Ptfuj! ()

Dead People Lie Down (2020) (E02) odpad!

Nudná rádoby kriminálka co postrádá vše co jsme měli rádi na původním Penny Dreadful, po druhém díle končím a mažu. Škoda ()

Reklama

Reklama