Reklama

Reklama

David Attenborough: Zvířecí dynastie

(seriál)
  • Česko Zvířecí dynastie (více)
Velká Británie, (2018–2022), 12 h 3 min (Minutáž: 44–59 min)

Série(2) / Epizody(13)

Sir David Attenborough se vrací s novým fascinujícím přírodovědným seriálem. Sledujte skutečné příběhy pěti nejslavnějších, a přesto nejohroženějších zvířat světa: tučňáků, šimpanzů, lvů, tygrů a psů hyenovitých. Každá z těchto zvířecích dynastií hrdinně, s obrovským nasazením, bojuje o život nejen proti svým soupeřům, ale i proti samotným silám přírody. V sázce je všechno: budoucí přežití jejich vlastního druhu. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele oasismanik k tomuto seriálu (6)

David Attenborough: Zvířecí dynastie (2018) 

Asi zatiaľ najlepšia Attenboroughova dokuséria. Fasinujúce príbehy z divočiny, prenádherné zábery, do toho geniálna hudba...bravo. Len nechápem prečo to má tak málo hodnotení a nie je okolo toho taký hype ako okolo iných, podobných dokumentov. ()

Šimpanzi (2018) (S01E01) 

Fascinujúce ako vo výraze opíc dokážete celkom jasne vidieť smútok, strach, aj radosť. Ako tu píšu aj ostatní, opice sa od nás veľmi nelíšia a ani my od nich. ()

Tučňáci císařští (2018) (S01E02) 

V týchto dokumentoch s Attenboroughom najviac zbožnujem vždy tučniakov. Neschopné, ťarbavé, zákerné, zlodejské ale aj odvážne, vytrvalé, odolné, milujúce, rozkošné..zbožnujem tie zvieratá . ()

Lev (2018) (S01E03) 

Bravúrny, fascinujúci príbeh Charm. ()

Psi hyenoví (2018) (S01E04) 

Prenádherné africké prostredie, skvelá africká hudba a boj o územie vo vnútri tejto divočiny medzi dcérou a matkou, do toho sa pripletú levy, byvoli, hyeny originá, krokodíly... jeden z najlepších dokumentov, aký máte možnosť vidieť. ()

Tygr (2018) (S01E05) 

V poslednej epizode tohoto skvelého dokumentu tu máme nádherné a majestátne tvory: tigre. Po akčnej a geniálnej minulej epizode je táto trochu menej akčná, čiže ostáva iba vychutnávať krásne prostredie indickej rezervácie. ()

Reklama

Reklama