Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

První světová válka zuří, když skupina amerických vojáků najde záhadný artefakt, který může vyvolat starodávné zlo – Krampuse. Poté, co jsou muži zabiti v akci, je artefakt odeslán vdově po velícím důstojníkovi, která je učitelkou v maloměstském sirotčinci. Sirotci náhodou přivolají Krampuse a učitelka a její žáci jsou nuceni bojovat proti tomuto starodávnému zlu. (noelcoward73)

(více)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vánoce nám už klepou na dveře a tak jsem se i já poohlédl po nějakém tom hororu s vánoční tématikou. A jak už u mne bývá zvykem, lovil jsem se v méně známých vodách. Filmů s Krampusem existuje už několik, ale jen málokterý má alespoň průměrnou kvalitu a bohužel ani tento žádnou díru do světa nikdy neudělá. A zcela oprávněně. Protože již od samotného začátku až do úplného konce to byla jedna velká bída.    Již při útoku amerických vojáků jsem si připadal jak Alenka v říši divů a nestačil jsem zírat na tu amatérskou fušeřinu. To jsem ale ještě netušil, co bude následovat. Přesuneme se totiž do sirotčince, kde děcka vesměs dělají, co chtějí a to i přes „tvrdou ruku“ sestry Rafus, nechybí šikana, opilý kněz ani hromada nudných dialogů – okořeněné bláboly o alchymii mezi zapálenou Adelií, její kamarádkou. Máme tu i šmírování nové paní učitelky, která vypije na ex panáka dřív jak já a já začal nervózně sledovat časomíru.    Ono kdyby šlo o klasické drama, možná bych i dokázal přivřít oko a přistoupil na hru scénáristy, ale jelikož mělo jít o horor, tak kde sakra byl. Téměř 40 minut se nic neděje a když už se konečně Krampus objeví na scéně, musel jsem se začít hlasitě smát a zároveň i kroutit hlavou. Těch pár mordů proběhne mimo záběr kamery, použití barevných filtrů už taky vyšlo z módy a navíc ta jeho maska vypadala otřesně. Když k tomu připočítám až směšný závěr, bylo vymalováno. Finále je odbyto strašně rychle, hororovou atmosféru aby tu až na pár nepatrných záchvěvů jeden pohledal. ()

Laca1313 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo opravdu zlo. Až na pár menších záblesku jsem celý film pronudil a doufal, že už to skončí. Za sebe už nikdy více. ()

Reklama

Reklama