Reklama

Reklama

Constantine City of Demons: The Movie

Obsahy(1)

Deset let po tragickém omylu se Chas Chandler a okultní vyšetřovatel John Constantine vydávají vyléčit Chasovu dceru Trish z démonického kómatu. (LUKICKK)

Recenze (23)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Ten polopatický styl, kdy všichni neustále vysvětlují expozici, mě sral, ale... pořád je to Constantine. Ten příběh je docela fajn a pořád je to pro dospělé, pořád to má Matta Ryana a pořád k tomu hraje stejná znělka, která Johna roztomile provází napříč televizním DC univerzem, takže tomu tu filmařskou antitezi odpustím. Jo, hraný seriál je podstatně lepší a Justice League Dark, no, ne podstatně, ale stejně. Ale taky je to pořád na kilometry před kinofilmy, má to démony v plyšových bačkorách, kteří se koupou v rozpuštěných lidech, děti tu končí v pekle a Constantine je stejný hláškující antihrdina, jak ho máme rádi. A především – pořád je to zábava. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

DC pořád jede. Nového animovaného Constantina jsem si nemohl nechat ujít. Dabuje ho Matt Ryan a přišlo mi to o něco lepší než jeho hraný seriál. Hodně se tu odkazuje na onu osudnou událost z Newcastlu, která částečně definovala zbytek Johnova života. Hlavním záporákem je démon Nergul. K jeho poražení bude John potřebovat další démony. Většina děje se odehrává v Los Angeles. Akční scény docela ujdou. Tak snad zase někdy. "Láska je pro jeho tělo jako rakovina." ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

John Constantine a Chas Chandler byli velmi dobří přátelé, ale nějaký deset let se neviděli a ztratili kontakt. Pro Johna je proto docela překvapení, když ho Chas přijde poprosit o pomoc, protože jeho dcera Trish upadla do kómatu. Doktoři si s ní nevědí rady... Dobře nemůžeš je prostě, nevím, nechat zmizet? Kdo si k čertu myslíš, že jsem? Zatracený Benedict Cumberbatch? / Well, can't you just, I don't know, magic them away? Who the hell do you think I am? Benedict bloody Cumberbatch? HODNOCENÍ 70% ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Já temné, nadpřirozené a brutální příběhy můžu, takže cokoli společného s tímhle cynickým mágem je mi sympatické. Město démonů je fajn jednohubka, která má vše, co k Johnovi patří - detektivní zápletku, hnusné potvory, hutnou atmosféru a hořký konec. Jsem moc ráda, že Matt Ryan se k téhle roli vrátil alespoň hlasově, a doufám, že ho znovu brzy uvidíme/uslyšíme. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Adresa v Los Angeles, na kterou je Constantine pozván, je Enstrom 1247. Enstrom je přesmyčka slova „monster“. (LUKICKK)

Reklama

Reklama