Reklama

Reklama

Constantine City of Demons: The Movie

Obsahy(1)

Deset let po tragickém omylu se Chas Chandler a okultní vyšetřovatel John Constantine vydávají vyléčit Chasovu dceru Trish z démonického kómatu. (LUKICKK)

Recenze (23)

Shakers 

všechny recenze uživatele

John Constatine ma nikdy moc nebavil v samostatných filmoch. V Lige je inak super. Tie jeho duchárske príbehy ma moc nebavia a ani tento nebol zo začiatku nič extra, čo by ma nejako strhol, ale to ma predovšetkým vynikajúceho Matta Ryana, ktorý ma stále perfektný arzenál trefných hlašiek a dodáva tej postave poriadny šmrnc. Veľkým plusom je až záverečná pol hodinka a hlavne finále, ktoré mi prišlo až nečakane dobre, takže s odretými ušami tu štvrtú tam vrazím. 75% - 4* ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

DC pořád jede. Nového animovaného Constantina jsem si nemohl nechat ujít. Dabuje ho Matt Ryan a přišlo mi to o něco lepší než jeho hraný seriál. Hodně se tu odkazuje na onu osudnou událost z Newcastlu, která částečně definovala zbytek Johnova života. Hlavním záporákem je démon Nergul. K jeho poražení bude John potřebovat další démony. Většina děje se odehrává v Los Angeles. Akční scény docela ujdou. Tak snad zase někdy. "Láska je pro jeho tělo jako rakovina." ()

Reklama

dragon94 

všechny recenze uživatele

Není to ani z daleka dokonalý animák. Občas to chtělo trošku přidat na tempu, občas naopak ubrat. Příběh byl zbytečně moc roztáhlý a brutální. Ke všemu ze začátku pro nového diváka hůře pochopitelný. Všechny tyhle neduhy, ale plně vynahrazuje správně hořkosladký "Hellblazerovský" konec, ve kterém vše zapadne přesně tam jak má. 4* 77% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

John Constantine a Chas Chandler byli velmi dobří přátelé, ale nějaký deset let se neviděli a ztratili kontakt. Pro Johna je proto docela překvapení, když ho Chas přijde poprosit o pomoc, protože jeho dcera Trish upadla do kómatu. Doktoři si s ní nevědí rady... Dobře nemůžeš je prostě, nevím, nechat zmizet? Kdo si k čertu myslíš, že jsem? Zatracený Benedict Cumberbatch? / Well, can't you just, I don't know, magic them away? Who the hell do you think I am? Benedict bloody Cumberbatch? HODNOCENÍ 70% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Adresa v Los Angeles, na kterou je Constantine pozván, je Enstrom 1247. Enstrom je přesmyčka slova „monster“. (LUKICKK)

Reklama

Reklama