Reklama

Reklama

Constantine City of Demons: The Movie

Obsahy(1)

Deset let po tragickém omylu se Chas Chandler a okultní vyšetřovatel John Constantine vydávají vyléčit Chasovu dceru Trish z démonického kómatu. (LUKICKK)

Recenze (23)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Já temné, nadpřirozené a brutální příběhy můžu, takže cokoli společného s tímhle cynickým mágem je mi sympatické. Město démonů je fajn jednohubka, která má vše, co k Johnovi patří - detektivní zápletku, hnusné potvory, hutnou atmosféru a hořký konec. Jsem moc ráda, že Matt Ryan se k téhle roli vrátil alespoň hlasově, a doufám, že ho znovu brzy uvidíme/uslyšíme. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

John Constatine ma nikdy moc nebavil v samostatných filmoch. V Lige je inak super. Tie jeho duchárske príbehy ma moc nebavia a ani tento nebol zo začiatku nič extra, čo by ma nejako strhol, ale to ma predovšetkým vynikajúceho Matta Ryana, ktorý ma stále perfektný arzenál trefných hlašiek a dodáva tej postave poriadny šmrnc. Veľkým plusom je až záverečná pol hodinka a hlavne finále, ktoré mi prišlo až nečakane dobre, takže s odretými ušami tu štvrtú tam vrazím. 75% - 4* ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

John Constantine a Chas Chandler byli velmi dobří přátelé, ale nějaký deset let se neviděli a ztratili kontakt. Pro Johna je proto docela překvapení, když ho Chas přijde poprosit o pomoc, protože jeho dcera Trish upadla do kómatu. Doktoři si s ní nevědí rady... Dobře nemůžeš je prostě, nevím, nechat zmizet? Kdo si k čertu myslíš, že jsem? Zatracený Benedict Cumberbatch? / Well, can't you just, I don't know, magic them away? Who the hell do you think I am? Benedict bloody Cumberbatch? HODNOCENÍ 70% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

DC pořád jede. Nového animovaného Constantina jsem si nemohl nechat ujít. Dabuje ho Matt Ryan a přišlo mi to o něco lepší než jeho hraný seriál. Hodně se tu odkazuje na onu osudnou událost z Newcastlu, která částečně definovala zbytek Johnova života. Hlavním záporákem je démon Nergul. K jeho poražení bude John potřebovat další démony. Většina děje se odehrává v Los Angeles. Akční scény docela ujdou. Tak snad zase někdy. "Láska je pro jeho tělo jako rakovina." ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Inu, občas je vidět trochu horší animátorské řemeslo a děj neubíhá úplně plynule. Film obsahuje ingredience, které od Constantina chceme - cynismus, démony a krev. Všechno v neředěné podobě. Fanouškům komiksového Constantina bych ale přece jen doporučila krotší Ligu spravedlivých: Temno, zkrátka protože se jedná o celkově lepší film. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Velké přequapení po dlouhé době na poli DCAU obecně. Pokud se tehdy nadělalo haló, že Killing Joke jest 1. DC animák s R přístupností, tak tady by to už muselo býti rovnou X. Tohle není ani pro děti (jako by snad někdy bylo, ještě to tak) ani pro mládež. Tohle je opravdu pro dospělé a když pominu absenci častého fuckování, kurvování (a větší Johnovu vychcanost, která jest v DCAU poněkud potlačena, nikoli však zcela vymazána) kterým nás oblažoval J.C. v dobách dááávno tomu, tak je to 100% Constantine, který byl už hodně dobře uveden v předešlých DC anim. filmech. V podstatě mohu říci, že ho stavím těsně pod hraný film. Temnota, deprese, zmar, krev a na animák vysoce erotická scéna, kterou jsem prostě po 40 shlédnutých a v osobním vlastnictví filmech...nečekal. Matt Ryan je perfektní volba. Vskutku. Byť takový Robin Atkin Downes (který zde též je, ale hlasově jsem ho vůbec nepoznal) by u mě byl na stejné úrovni hlasové dokonalosti. Special quest star....Nergal, jehož podoba je poněkud kýčovitá, ale co už. Dle gnostických spisů ze 13.st, Anděl moru a údajně velitel pekelné tajné policie. Zde, totální zmrd, par excellence. Je to asi po1. v životě, kdy jsem v nějakém filmu nefandil démonovi či temnému Anděli. Ten nápad s personifikací L.A. je geniální. Asi zatím nejlepší De Matteisův scénář k nějakému DC anim. filmu. Ne, že by ty předešlé stály za prd. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Není to ani z daleka dokonalý animák. Občas to chtělo trošku přidat na tempu, občas naopak ubrat. Příběh byl zbytečně moc roztáhlý a brutální. Ke všemu ze začátku pro nového diváka hůře pochopitelný. Všechny tyhle neduhy, ale plně vynahrazuje správně hořkosladký "Hellblazerovský" konec, ve kterém vše zapadne přesně tam jak má. 4* 77% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušný psychokrvák s dobrým hudobným podmazom. Ďaleko lepšie ako hraný seriál, ktorý kvôli svojej slabote bol aj hneď zrušený. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

V první řadě “spoiler warning”: nepouštět dětem. Sice je to animované a je to DC komiks, ale ten oběm krve, ukousnutých hlav a sexu by vyžadoval přiliš mnoho vysvětlování (kde si s panem a paní včelkou so se mají rádi nevystačíte). Škoda, že tohle je jen anymák... ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Jedno cigáro za druhým, hromada mrtvých těl a krve. Dost démonů na 90 minut zábavy. Slušný příběh a násilím se moc nešetřilo. Tohle je hodně slušný animák. Dost mě mrzí, že jsem na něj nějak opomněl. Ještě, že jsem si to dohnal. 80% ()

DaeGurth 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, něco z původního komixu to v sobě má. Bohužel to v sobě má i něco ze současného Hollywoodu. Zatím nejlepší zfilmovaná verze pro mě zůstává ta od NBC. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda animáky, ale tohle mne fakt bavilo. Jako hraný film s "Babou Jagou" by to mohla být pecka. Za mne 85%. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem sice lepší počiny, které ukojí mé infantilní já, ale tohle bylo taky dobré, zabavilo kvalitně - je to správně drsné a s ničím se to nemaže ... tak to má být - u "dospěláckých" animáků ... ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Ten polopatický styl, kdy všichni neustále vysvětlují expozici, mě sral, ale... pořád je to Constantine. Ten příběh je docela fajn a pořád je to pro dospělé, pořád to má Matta Ryana a pořád k tomu hraje stejná znělka, která Johna roztomile provází napříč televizním DC univerzem, takže tomu tu filmařskou antitezi odpustím. Jo, hraný seriál je podstatně lepší a Justice League Dark, no, ne podstatně, ale stejně. Ale taky je to pořád na kilometry před kinofilmy, má to démony v plyšových bačkorách, kteří se koupou v rozpuštěných lidech, děti tu končí v pekle a Constantine je stejný hláškující antihrdina, jak ho máme rádi. A především – pořád je to zábava. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Johna Constantina mám rád, ale tenhle film mi úplně nesedl. Ocenil jsem pohled do Johnovy komplikované minulosti a jeho začátcích v Newcastlu, stejně tak bylo zajímavé dozvědět se o jeho vztazích s přáteli. Jakmile se ale objevil na plátně nějaký démon, měl jsem problém. Chápu, že ke Constantinovi neodmyslitelně patří, tady se ale všichni (a kolik jich je) chovají jako naprostí pitomci. Film má pár dobrých myšlenek a odhalení hlavního záporáka v půlce filmu mě dostalo, ale nepovažuji Nergala za nějakého super promyšleného padoucha s excelentním plánem. Vlastně mě docela nudil. Dost mě navnadila úvodní scéna z blázince, kdy jsem doufal, že právě tato část Constantinova života bude více prozkoumána. Celý film jsme ale brousili na okraji hrnce a od toho se také odvíjí moje hodnocení. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Hraný seriál měl, bohužel, pouze jednu sérii, ale řadím ho k těm lepším seriálům z Arrowerse. Proto bylo fajn kouknout na tento navazující animovaný film. Příběhově postavu příliš neposune, ale po půl hodině, kdy víme, co má Constantine za úkol, se dostaví překvapení. Za mojí osobu můžu říct, že milé, očekával jsem totiž, že onech pět úkolů bude vykonávat až do konce filmu, ale zmákne je celkem rychle a tak nestojíme hodinu na místě a nesledujeme jen akci. Závěrečné zúčtování svým způsobem uzavírá kruh a dalo by se říci, že se tím Constantinova cesta zakončila. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Mistr okultních věd se snaží vykoupit se pomocí pomoci pomoci kamarádovi záchranou dětské duše a odčinit svou chybu z mládí. Slušná animace, krev. Ale příběh není moc zajímavý. ()

Reklama

Reklama