Reklama

Reklama

Vánoce podle Eve

(TV film)
  • USA It's Christmas, Eve (více)
Z natáčení

Obsahy(1)

Eve, prozatímní školní dozorce, se ocitne v obtížné situaci, když je pověřena ukončením neúspěšného hudebního programu, který ji připomíná její hudební minulost... (AXN)

Recenze (3)

curil 

všechny recenze uživatele

I když jde stále o průměr vánoční americké televizní romantiky, alespoň v hlavních rolích hrají sympatičtí herci a příběh se vyvaruje obvyklých scének s dětičkami, zvířátky a nikdo neumírá na zhoubnou chorobu. Školní inspektorka pověřená kontrolou hospodaření a škrty Franklinské střední školy Eve Morgan nakonec ukáže měkké srdce a i nějaké to zaláskování se najde. Samozřejmě, že od počátku filmu je následující děj lehce předpokládatelný, ale v době vánoční jako je dnešní Boží hod, se ta vánoční nostalgie snese. Slyšet během roku "Rolničky" a "Tichá noc" by mě zřejmě do podobné nálady nedostalo, což by se odrazilo v mém hodnocení filmu. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

SPOILER! Tento 3 roky starý film od Hallmarku je rozhodne lepší, ako je dnešný štandard jeho vianočnej tvorby. Z Vánoc podle Eve síce nebude vianočný evergreen ako kedysi Chlapci z Mistletoe, ale funguje to. Hlavná dvojka a dokonca aj vedľajšie postavy sú sympatické. Zápletka ohľadom škrtov v rozpočte školy je neopozeraná a hlavne, nie je tu skoro žiadny afekt. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Reklama

Reklama