Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zámožná Anna prožila skoro celý dosavadní život v psychiatrické léčebně. Teď začíná znovu jako novomanželka slavného spisovatele detektivek na téměř opuštěném ostrově. Tam ale odhalí tajemství smrti jeho bývalé ženy a začne se bát o svůj vlastní život... (TV Prima)

Recenze (4)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ďalší trapas nekorunovaného kráľa C-vých (a ešte nižšie kvalitných) filmov, pána Freda Olena Raya. Film „Pobrežie smrti“ vás ničím neprekvapí. Nepriateľa v podstate známe od prvej minúty. Z hereckých výkonov by sa v dobrom mohlo spomenúť len meno C. Schroederovej, ktorá upozorní na seba hlavne závere (keď sa psychicky zrúti). V danej forme je snímok slabý. Osobné hodnotenie: 50% (*) ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Oceňuju, že i když tvůrci opisovali od Daphne, pokusili se o pár vlastních zvratů, které by samy o sobě byly zajímavé včetně konce a doznění, kdyby kurnik něco divákovi vysvětlili, a ne že nějaká baba skoro na půl pusy řekne, jak to asi bylo a o asi bude. Což ve mně vyvolalo otázku, proč ta služebná nezasáhla dřív, a když už, tak proč ta blbě? ()

bedihost 

všechny recenze uživatele

Předpokládaný konflikt hlavní hrdinky s manželem se propojuje do druhé linie, kde bojuje svůj boj sama se sebou. Není to až tak předvidatelné, jak by se dalo čekat. Atmosféra strašidelného domu celkem dobře vykreslena. Scénář částečně čerpá od spisovatelky Daphne du Maurier z románu Mrtvá a živá. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama