Reklama

Reklama

Japonský masakr motorovou pilou

(festivalový název)
  • Japonsko Čimamire Sukeban Chainsaw (více)

Obsahy(1)

Gíko je taková normální japonská středoškolačka z malého města. Vlastně ne úplně normální, spíš trochu rebelka bez příčiny. Přesto má kamarády, pohodový život a víceméně obyčejné spolužačky. Alespoň do chvíle, než je mírně vyšinutá třídní šprtka začne měnit na svérázné technozombie. Brzy zůstává Gíko prakticky jediná nezměněná a musí se rozhodnout – utéct, zavolat policii... nebo popadnout motorovou pilu a jít si pubertální rozepře s geniální Nero vyříkat z očí do očí. (Animefest)

(více)

Recenze (4)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladé dievča musí bojovať proti nelútostným cyborgom po tom, čo ovládli ich školu keď ich vytvorila šialená študentka. Jej jediným pomocníkom je motorová píla, ktorá jej pomáha ničiť všetko v jej ceste. - Poriadna šialenosť z Japonska. V podstate je to len obrovský chaos a ani som nevedel kto je kto a čo sa to tam vlastne deje, ale vďaka krátkej stopáži a kope akcie sa na to dalo celkom príjemne pozerať. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Absurdní ptákovina svým obsahem ale naprosto vyhovující japonské šílenosti. Pantsu-shoty, dokonce i jeden případ svrchní nahoty, hromada krve a jak už jsem uvedl, 99% absurdních situací a příběhu, který se sice snaží dávat smysl, ale... nedává jej. Stylem zpracování je to asi jako kdyby se parta kamarádů rozhodla natočit levný film - tedy, laciné efekty, laciná kamera a o nic méně lacinější herecké výkony a výběr lokací. Tedy, dejme tomu, pro takové to vypnutí a pobavení ideální. Jinak? Výkvět bez špetky geniality, plácající vše možné dohromady. 45% ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Jsem fakt velký fanda japonských šíleností s digitální krví, protože u nich je jednoduché vypnout a prostě se bavit. No a u Bloody Chainsaw Girl se mi to zase potvrdilo. Hlavní hrdinka a její motorová pila se kterou bojuje proti dalším různě upraveným spolužákům je zábavná jízda. Scéna s chycením pily prsama byla fakt top a dost pobavila. Takže znovu jak bývá zvykem prostě plná palba, protože mě tyhle filmy baví. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Další absurdnost z Japonska plná chaosu ,ale pravda je,že toto Japonci mistrně ovládají.VIZ-Tokyo gore police z roku 2008. ()

Reklama

Reklama