Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (5)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tragický film, který se po celou dobu snaží tvářit strašně cool, ale v každém záběru je cítit, jak minimální rozpočet, tak i celkový amatérismus všech zúčastněných. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jsou zde nesoudržné postavy, mnoho klišé. Film si pomalu mluví a kráčí ke své smrti. Do toho děsivé poezie hip - hopu a rapu současné interiérové skleníkové generace, která nevychází z domů. Dřív byla tahle agresivní hudba okrajovou záležitostí malé podivínské subkultury, která občas něco na protest v grafomanii posprejovala a dnes hučí na každém sídlišti. Zápletka spočívá v tom, že típek chce vykonat smrtelnou pomstu na svém kamarádovi z dětství a policista se tomu snaží zamezit. jak říkají američtí emigrační úřednící trochu Cimrmanovsky, že v Americe by chtěl žít každý už dávno neplatí. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že veľmi nemusím filmy s pomalým tempom kde sa nič nedeje. To síce tento film spĺňa ale má isté kritéria ktoré ho robia zaujímavým. Ale aby cca posledná polhodinka keď má začať to pravé orechové, doslova upadne a koniec je odfláklý jak sviňa. 2* a nebyť fajn hlavné duo dávam iba 1* ()

VashCZ 

všechny recenze uživatele

Dávat tomuhle filmu jednu hvězdičku není hezké, sám sjem uvažoval o třetí. Je to dobře natočené, nějaká krev, nějaká story o bratrech, nějaký překvápka a nějaký akce. Ale není to až tak zábavné jak by mohlo být. Možná střihač, možná režisér. Oba se snažili... možná něco jinýho. Ale malý rozpočet já tam na první pohled určitě nevidim. 45% ()

Reklama

Reklama