Reklama

Reklama

Naše planeta - Série 1 (2019) (série)


Ledová království (S01E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Frozen Worlds
Velká Británie, 2019, 54 min

Režie:

Sophie Lanfear

Hudba:

Steven Price

Hrají:

David Attenborough (vypravěč)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Na nemilosrdné hranici klimatických změn dochází k ohrožení ledových království ledních medvědů, mrožů, tuleňů i tučňáků. (Netflix)

Recenze (13)

Esgalnor 

všechny recenze uživatele

Epické, dech beroucí a nejspíše nejlepší přírodopisné projednávání o zdánlivě nudných polárních krajinách. Mistrná hudba a dramaturgie, díky čemuž je takový návrat tučňáků k mláďatům obrovský napínák a takové lov tuleňů medvědy zas nevšední morální dilema. To celé je navíc podtrženo (aniž by bylo divákovi podsouváno) varováním, že o to vše můžeme brzy přijít. Dokonalost. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli je na Zemi něco, z čeho mám opravdu přirozený respekt, tak je to oceán. Obrovský prostor velkého neznámého, který je zde už miliardy let, víme o něm totální minimum a nebude ještě další stovky let jisté, co ve svých nejzazších hlubinách vlastně skrývá. ()

Dominator787

všechny recenze uživatele

Klasika, všichni pokrytecky smutní u chudáčků mrtvých mrožů při papání svíčkové. Heartbraking by to i bylo, kdyby show runneři nepřekrucovali fakta a nesnažili se všechno vecpat na vinu globálnímu oteplování. Rozplývat se nad dokumentem, a pak zjistit, že se snaží citově manipulovat je teprve heartbraking. https://youtu.be/IatVKZZcPG0 Neberte mě zle, global warming se musí řešit, manipulativní lží ale ne. ()

Reklama

Reklama