Reklama

Reklama

Baby

(seriál)
Trailer
Itálie, (2018–2020), 13 h 48 min (Minutáž: 40–52 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Dvě dospívající dívky z bohaté části Říma, otrávené ze svých rodin a spolužáků, přitahuje podsvětí a začínají vést dvojí život. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (15)

Maudi 

všechny recenze uživatele

Takovej italskej Scam. Dobře natočený, není to debilní. Zbyde palčivý pocit, že malý průšvihy se můžou jak nic proměnit ve velký a jak lehký je druhý odsoudit. Tady se naštěstí všichni pohádkově snadno usmířili a skotačili po pláži... Jo a ta italština a italskej rap, kvůli tomu jsem si to vlastně našla. ()

eliskakoz 

všechny recenze uživatele

Už dlouho mě nenadchl seriál tak moc, jako tenhle. Obecně miluji prostředí střední školy a teen dramatu. Italské prostředí tomu dodalo ještě mnohem více šťávy - zjistila jsem, že Italové jsou fakt všichni (skoro) krásní a velice jsem si díky Baby oblíbila italštinu jako takovou. Zápletka byla úžasná, ještě jí přidalo to, že je to točené podle skutečných událostí. Nemůžu opomenout hlavní hrdinku Alici Pagani, do které jsem se zamilovala na první pohled a díky ní jsem si užila sledování seriálu ještě mnohem víc. ()

Reklama

Teri123 

všechny recenze uživatele

Nevím, mě to přišlo nemastné neslané. Špatné to nebylo ale nějaká bomba taky ne. Herecky je to na velmi dobré úrovni, obě hlavní hrdinky mají svoji image ale ani k jedné jsem si za ty 3 série nevytvořila žádné sympatie. 3 série je dějově nejlepší ze všech, protože tu konečně dostáváme nějaké drama a akci. Vůbec se mi nelíbila hlavní romantická zápletka, vůbec se mi k sobě nehodili a postrádali veškerou chemii. Určitě bych dala více prostoru i dalším postavám, protože to dějově občas trošku nudilo. Jak jsem říkala, špatné to není, je to zajímavý příběh jenom jsem se do něho nevžila ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Italský seriál se skvělou hudbou, kamerou a hlavně mladými autentickými herci, kteří jsou naprosto skvělí. Bohužel v prvních episodách se ztrácite, a když to konečně nabere nějaký spád, skončí to. Nic to ale nemění na tom, že je to fakt skvělý počin, který stojí za to vidět, už jen kvůli té krásné Itálii a kontroverznímu tématu. ()

LadyCarousel 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu jsem se na tenhle italský počin strašně těšila. Asi za rok jsem měla možnost dokoukat celou první sérii. Asi jsem si to za tu dobu moc zidealizovala. Udělala jsem si takovou soutěž, že jsem tipovala co určité postav řeknou, nebo udělají. Většinou jsem se trefila. Čili moc předvídatelné, moc nalajnované. Ale koukatelné. ()

Galerie (198)

Zajímavosti (2)

  • Seriál je natočený podle informací zakládajících se na pravdě, kdy se dvě holky ve věku 14 a 16 skutečně staly prostitutkami. Skandál se odehrál v bohaté římské čtvrti Parioli v roce 2014. (Lukaspovis7)
  • Natáčelo se v Římě. (BMW12)

Reklama

Reklama