Reklama

Reklama

Silný válečný příběh je připomínkou nedávné minulosti, války v Jugoslávii. Odehrává se v r. 1999, kdy se po bombardování Bělehradu NATO jugoslávská armáda stáhla z kosovské oblasti a zanechala tak srbské občany nechráněné před útoky, drancováním, znásilňováním a vražděním albánských banditů. Ruská speciální jednotka dostala příkaz převzít kontrolu nad kosovským letištěm Slatina a udržet ho, dokud nepřijdou posily. Vojáci si uvědomují, že musí využít veškeré své síly a odvahu. Není jisté, zda se dožijí dalšího rána. (TV JOJ)

(více)

Diskuze

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Peklop

Zkuste si o tom konfliktu něco zjistit,ovšem opravdu zjistit,ne z ČT nebo Novinek(i když ČT svého času natočila a uvedla vynikající dokument Ukradené kosovo,ovšem to bylo ještě před tím,než ji pro sebe ukradli havlovi zkurvenci) a vytáhněte hlavu s té židovské zahemeroidované prdele Madlénky Allbright,která se v Kosovu tak nějak po židovsku krásně napakovala...Komentář pana Verbala k tomuto snímku vystihl vše naprosto trefně a přesně

PaulCZE

PaulCZE (hodnocení, recenze)

Soudruh Peklop se asi moc díval na ČT a nějak mu dělá problém přijmout pravdu.

EasternJoe

EasternJoe (hodnocení, recenze)

Celou dobu se točí protisrbská propaganda (Peacemaker - uznávám, tam je to trochu sporné, Za nepřátelskou linií, částečně Warriors...), proč nenatočit i prosrbskou propagandu? I když to pro některé je "rudé vymletí" (rudé asi těžko, je to dost propojené s pravoslavím), nemám s tím problém.

Uživatel zdenoeddie smazal svůj příspěvek.

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

To mě ten film jako nějaká extra propaganda ani nepřijde.. To,že jsou Srbové rusům dodnes vděčni za jediné zastání,jaké vůbec měli je prostě fakt,stejně jako to,co za prase byl(a je)Hakim Thaci a jeho UCK(ostatně co za hovada celkově byli havlovi děti-kosovští albánci se mohli lidé přesvědčit po celé evropě včetně naší země,když se nahrnuli do Evropy coby “váleční uprchlíci” a s nimi do té doby i obrovská a dosud nevídaná brutální kriminalita,kterou vynikali,ovšem aby to nebylo tak okatý,tak v médiích byli označováni za Srby,popř. občany bývalé Jugoslávie)-není žádným tajemstvím,že zabíjeli Srby ve velkém,aby jejich orgány končili v západních zemích na transplantace,jako to,že ti údajní “civilisté” zmasakrovaní v Srebrenici měli ruce a hadry zasraný od střelnýho prachu a byli sesbíraní bůhví odkud.Další věc,která byla taktně odtajněna až po letech byla,jak se v Srbsku vyznamenali jednotky UN z Británie a Holandska-z místních žen nadělali svoje prostitutky a mužů výrobce a distributory drog,takže se z misí vraceli jako milionáři... Já se Srbům ani nedivím,že ten západ nemůžou ani vidět a velice se stydím za český národ,že se na těchto prasečinách taky podílel,včetně úlohy dvou největších zmrdů-krvavé pražské židovky Madlene Allbright u které lituju,že za války celá ta její zpičená rodinka nevylítla komínem a pražského zrzavého vožraly václava havla,kterému by měli občané Srbska povinně chodit srat na hrob(už je za to,když jsem viděl fotky z té jeho “humanitární” akce,kterou tak rád schvaloval a z kterých mi bylo opravdu na blití) Tento film bych povinně pouště všem těm smradlavým havlistickým kurvám aby viděli,co ta jejich falešná humanita znamenala pro druhý-pro národ,který nám jako jediný v roce 39 nabídl pomoc a bylo za nás ihned ochotno bojovat asi 20 tisíc srbských dobrovolníků a kterým se po letech český národ(slovy a činy jeho představitélů jako třeba havla a schwarzenberga)takto “odvděčil”... Kosovo je Srbsko!!!!!! P.S.-na závěr jedna taková humorná příhoda:https://www.hlavnespravy.sk/anglicky-pilot-nato-sa-v-svajciarskej-kaviarni-chvalil-ako-v-roku-1999-bombardoval-srbsko-nemal-robit/953182

na příspěvěk reagoval Peklop, LAZARUS111

RETROFILM

RETROFILM (hodnocení, recenze)

Wolv3rine

No pusť si jakýkoli americký film a tam máš propagandu z druhé strany. Rus a Amík si nemá co vyčítat. Tohle je snad první film kde nedělají ze Srbů ty špatný.

Reklama

Reklama