Reklama

Reklama

Kauza Kazma vs. Mareš aneb 1/10

  • angličtina Kazma vs Mareš or 1/10 (festivalový název)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Dokumentární
Česko, 2018, 25 min

Obsahy(1)

Leoš Mareš se v dubnu 2018 vsadil, že bude jezdit celý měsíc v trabantu. A kdo ho uvidí v jiném autě, dostane jeho Ferrari. O pár týdnů později zastavil u nastražené dopravní nehody, aby pomohl zaklíněnému muži. Sedl k němu do bouraného auta a zacouval. V ten moment zpoza křoví vyběhl Kazma a tým One Man Show rozradostnění, že právě vyhráli Ferrari. Vypukla obrovská mediální smršť, pro mnohé ovšem s překvapivým koncem. Kdo stál na čí straně a co bylo pravým důvodem pokusu získat Marešovo Ferrari v hodnotě 8 milionů korun? (JuniorFest)

(více)

Recenze (3)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Upřímně je docela zvláštní, že jedna z posledních epizod One Man Show má tady na databázi vlastní profil, není ale asi třeba se nad tím nějak extrémně pozastavovat. Alespoň tady má člověk ojedinělou příležitost napsat, jak se produkčnímu týmu podařilo převálcovat obrovskou kauzu s pořadem Prostřeno a jak skvělou reklamu na jeden nemalý problém v naší společnosti vymysleli lidé kolem Kazmy tentokrát. Jo a netajím se tím, že song Cizí zeď se mi vážně líbí. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Divím se, že tahle nachytávka je tu jako jediná samostatně. Každopádně gradování příběhu bylo výtečné a moc se mi líbil i styl provedení. Co se mi naopak nelíbí je, když pak Kazma ze sebe dělá svatouška a říká, že to vlastně bylo všechno na dobrou věc. S tím ať se jde bodnout. Klidně ať je za hajzla, ale nemusí si hrát na velkýho dobráka pro extra lajky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tahle to dopadá, když se dva ocasi rozhodnou, že si poměří přes média šulínky, kdo ho má většího. Oba operovali svým tvrzením, že ten druhý lže, ale hlavně že celá ta kauza měla velkou sledovanost. O to šlo především. Nicméně bych chtěl vidět na vlastní oči, jak Mareš jezdí v trabantu… ()

Reklama

Reklama