Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 18. listopadu 2018 ve Staples Center (Los Angeles, Kalifornie). Jedná se o placenou akci, kdy obě show (Raw a Smackdown) se stávají nepřáteli. Na kartě se sešlo osm zápasů.

1) Bobby Roode & Chad Gable, The Revival, The B-Team, Lucha House Party & The Ascension vs. The Usos, The New Day, Sanity, The Club & The Colóns (5-on-5 Tag Team Traditional Elimination Match)
2) Mickie James, Nia Jax, Tamina, Natalya & Ruby Riott vs. Carmella, Naomi, Sonya Deville, Asuka & Mandy Rose (Women's 5-on-5 Traditional Elimination Match)
3) Intercontinental Champion Seth Rollins vs. United States Champion Shinsuke Nakamura
4) Raw Tag Team Champions AOP vs. Smackdown Tag Team Champions The Bar
5) Buddy Murphy vs. Mustafa Ali (Cruiserweight Championship)
6) Dolph Ziggler, Drew McIntyre, Braun Strowman, Finn Bálor & Bobby Lashley vs. The Miz, Shane McMahon, Rey Mysterio, Samoa Joe & Jeff Hardy (Men's 5-on-5 Traditional Elimination Match)
7) Ronda Rousey vs. Charlotte Flair
8) Universal Champion Brock Lesnar vs. WWE Champion Daniel Bryan (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (3)

papadoce 

všechny recenze uživatele

Dámy a Kokoti, práve sme mali možnosť vidieť Superbowl či siedmy zápas Stanley cupu vo Wrestlingu. A nie je už žiadnym prekvapením, že ním bol ženský zápas. Charlotte vs Ronda, Waw, waw, waw. Inak Survivor Series je historicky totálne najslabšia PPV, ale roky 2017 a 2018 sú úplne iná liga. Nie som si istý, čo ešte chcú impotentní chuji rozdávajúci dve tri hviezdy za takýto skvost, ale pre zdravie nás všetkých by bolo asi fajn, keby ste svoju pozornosť definitívne upriamili na Pokémonov, vzali svoje pokélopty alebo čo je to a tiahli odtiaľ kade ľahšie. Je vidieť, že wrestlingu rozumiete. No a teraz dopapať chlebík a šupu šup do postielok. ()

Reklama

Reklama