Reklama

Reklama

Babička tančí na stole

(festivalový název)
  • Švédsko Granny's Dancing on the Table (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Temný příběh, pohybující se mezi fantazií a realitou, o dívce jménem Eini (Blanca Engström), která žije společně se svým násilnickým otcem v lese. K přežití jí pomáhají fantastické příběhy o její babičce. (Aaron.)

Recenze (4)

POMO 

všechny recenze uživatele

Festivalová psycho depka. Zbytočná, dobrovoľná, do svojej formy zahladená. Ako z absolventského filmu by z toho profesori FAMU mali radosť. Ja ako filmový divák nemám. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[Febiofest 2016] Intenzivní psychologická sonda do života holky, která vyrůstá na samotě s otcem, který také vyrůstal ve stejném psychu někde v lesích na samotě a považuje lidstvo za zdroj veškeré zkaženosti a zla. Film je plný pokřivené dětské fantazie, frustrace a mytologie o okolním světě, kterou zřejmě kdosi vtloukl do hlavy už otci. To vše je doplněno depresivními loutkovými stop-motion flashbacky, tak jak je vnímá malá Eini. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Extrémne blbý a zbytočný film. pri ktorom sa vážne nedá určiť, či bola horšia hraná alebo bábková časť. Kľudne mohli vynechať všetky dialógy, výsledok by bol podobný. Pojednáva o dysfunkčnej rodine, ale to slovo vystihuje celý jeden druh - žáner filmov. Toto je totiž prekrásny DYSFUNKČNÝ FILM. ()

Reklama

Reklama