Reklama

Reklama

Prostor X

(pořad)
Talk-show
Česko, 2018, 30 min

Scénář:

Čestmír Strakatý

Účinkují:

Čestmír Strakatý (moderátor), Michael Žantovský, Trang Do Thu, Jiří Drahoš, Dan Přibáň, Alžběta Trojanová, Michal Horáček, Jaroslav Kubera (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Politiků se ptáme na tělo a trváme na odpovědi. Přibližujeme vám životy osobností Česka a pomáháme objevit ty, které ještě neznáte. Dáváme hlas příběhům a tématům, o kterých by se mělo mluvit. Prostor X je o lidech, kteří mají co říct a které chcete slyšet. (Televize Seznam)

Recenze (19)

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Kupodivu je ten potetovanec i docela chytrej, nebo má přichystané otázky Václava Hlodavce dopředu . Tak či tak, občas jsem na něco poklikl a nebyl to špatný rozhovor. Ba co víc  i účastí - host co nikde dlouho nebo vůbec nikde nebyl. Byť banda Reflexu je tuctovej bulvárek, tak zde asi až tak nehraje na efekt. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Čestmír Strakatý na prvý dojem nijako extra nezaujme. Proste ďalší týpek, čo robí rozhovory. Jeho štýl a kvalitu oceníte skôr až v porovnaní s inými. Lili a Real Talk? Tá v rozhovoroch rieši viac seba, než hosťa. Hoši U Kulatého stolu dávajú občas až prekvapivo hlúpe otázky. Ako keby miestami vôbec nepočúvali, respektíve mali veľmi mizernú prípravu. Čestmír Strakatý pôsobí rozhodne pripravene. Nikam necpe sám seba, nikam nikoho netlačí, ale automat na kývanie to tiež nie je. Prostor X neustrelí dekel, ale určite sa niečo dozviete, a to bez pachute vyhoneného ega. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

S rozhovorovými podcasty se roztrhl pytel už před pár lety i na naší scéně, ne ale každý, kdo se tomuhle konceptu věnuje, jej dlouhodobě tvoří zajímavě, viz RealTalk. Komu se ale daří a začal mi poslední dobou zajímat víc, je Čestmír Strakatý a vlastně vícero jeho pořadů. Prostor X je jedním z nich a stejně jako u MovieZone!, rád jej poslouchám v práci nebo doma u PC. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že tento diskuzní pořad mě celkem zaujal. Tedy alespoň těch pár dílů, které jsem viděl. Zrovna jsem se dodíval na Vaška Klause a po delší době musím souhlasit s většinou toho, co řekl (a to ho zrovna moc v lásce nemám). Moderátor taky odvádí svou práci dobře (takový Moravec by se od něj mohl učit, co je to objektivní moderování). Takže tady dávám palec nahoru… ()

darkchipmunk 

všechny recenze uživatele

Časopis Reflex byl jeden z mých hlavních informačních zdrojů tak v devatenácti letech - tvářil se chytře, cílil na emoce a obsahoval pěkný fotky Jana Šibíka, včetně výživných obálek, proč řešit, že dva hlavní šéfredaktoři, kteří se tam tehdy střídali kdysi vedli Blesk... No podle toho to vypadalo, a jejich hlavní hvězda - vyhulenej JXD se svou ženou sexuoložkou a detailní popisy jejich sexuálního života, včetně  dětinskýho rozvodu, byly trochu bizár. Pár let nato jsem zmoudřela a přešla na Respekt, kam psal člověk, kterej mě inspiroval přihlásit se na druhej obor na vejšce (ale asi jsem si moc nepomohla, takže dneska nečtu nic). Na Prostor X se ale podívám ráda. A Čestmír Strakatý je skvělej moderátor, podle mě, líbí se mi způsob, jakým vede rozhovor, empatickej, ač profesionální i osobitej přístup i výběr hostů. Je to změna oproti těm mediálním dinosaurům a veřejnoprávním ksichtům. A proč to nepřiznat, i ta noir image má svý kouzlo :). ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama