Reklama

Reklama

VOD (1)

Spenser zrovna vyšel z vězení, ale vyšetřování zvrácené vraždy ho znovu přivádí do bostonského podsvětí. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (215)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Za mě příjemná detektivka od Berga s jeho stálou hvězdou Wahlbergem. Několikrát jsem se zasmál a příběh byl sice ohraný ale jak říkám dobře se na to koukalo a rychle to uteklo. Konec možná nabízí otevřená vrátka pro další díl ale to se klidně nemusí stát. Je zajímavé, že je to z dílny Berga a je to dam docela málo akce. Tady se trochu více soustředil na samotné postavy mi přišlo. Prostě si tyhle dva pánové natočili s radostí film, který klidně může mít 100 dílů nebo z toho může být seriál. 60% ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč byl tento film tak špatně přijat. Je pravda, že bych si akce v takovém filmu představoval víc, ale tento drobný nedostatek kompenzují hustý hlášky a opět vynikající Mark Wahlberg, kterému skvěle sekunduje Winston Duke. I bych si přál, aby vzniklo pokračování, na které má jednoznačně Spravedlnost podle Spensera našlápnuto. Člověk prostě potřebuje jen tak vypnout a jen si film užívat, aniž by přemýšlel bůhví nad jakým poselstvím, který mu chtějí tvůrci nabídnout a tento film k těm správně odpočinkovým patří. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Hawk is the name of the motherfucker with the shotgun. Spencer does your taxes..“ Pátý počin akceové společnosti Wahlberg & Berg překvapil nezvyklou umírněností druhého jmenovaného v akci i zpomalených záběrech škemrajících o emoce a díky osvědčenému Helgelandovi tam dokázal dostat i zábavné buddy-movie ingredience. Škoda až příliš naivního směřování příběhu a přepáleného konce, kdy už to rejža asi nemohl vydržet, nicméně ani jednou jsem neměl chuť přepnout to na Bruins a to je myslím dobré vysvědčení.. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"DON'T YOU DARE! DON'T YOU DARE FUCKIN' CUM BEFORE ME." ------------- Po 4 rokoch je trio Wahlberg x Berg x špinavý Boston opäť pokope naspäť v relatívne plnej paľbe a ak nebudeme rátať spackaných 22 míľ či Bayovho Posledného rytiera, konečne sa Marky Mark dostal tam, kam patrí – do bojovej vravy a čistokrvnej akcie s veľmi jemným nádychom humoru. Jablonského podmaz je cítiť a Bergovu réžiu tiež, lebo tá sa (bohužiaľ-našťastie) nezmenila už od čias Afganistanu. Paradoxom ale je, že najväčšiu pozornosť a status najzaujímavejšej postavy si preberá Iliza Shlesinger, ktorá tu bola dokopy niečo okolo 10 minút a aj toľko málo priestoru stačilo. Záverečné tango s Black Betty sa dalo predpokladať, nečakal som ho však, o to viac potešilo. Spenser Confidential je úplne štandardná, priemerná (diskutabilne podpriemerná) krimi-komédia, ktorej slušia tri hviezdy, no fakt som rád za návrat tria vyššie uvedeného, preto strieľam štyri. Ak bude sequel, čo podľa finále zrejme bude, vážne nechcem... ale pozriem si. --- (20.4.2021) Po opätovnom pozretí niektorých starších Bergových filmov musím hodnotenie znížiť. ()

classic 

všechny recenze uživatele

„Dôverný Spenser” , na ktorého sa môže človek skrátka vždy spoľahnúť, že priateľa nikdy nenechá v kaši, a tak sa čoraz viac zamotáva do rôznych šľamastík, do ktorých ho vôbec nič nie je, a predsa je jeden z mála čestných, bostonských policajtov, čo si jedného, marcového dňa (20.), popoludní, už neudržal svoje napäté nervy na uzde, keď brutálne napadol kapitána Johna Boylana, veliacieho dôstojníka, na prahu jeho domu a pred domom ho surovo domlátil, k čomu sa následne priznal i pred súdom, čiže vyfasoval 5 rokov vo väzení, kedy ho akurát dnes prepúšťajú na slobodu, kde si po neho prichádza na Riviére, akýsi starký, Henry Cimoli, že ho dovezie do južného Bostonu, kde mu poskytuje trvalé ubytovanie, ktoré bude rovnako zdieľať s veľkým, urasteným, černošským obrom, boxerom Hawkom, čo ešte ani zďaleka netuší... Odteraz by najradšej začal úplne nový život v Arizone, pričom by tam jazdil s ťahačom a s návesom, zároveň, na to ale potrebuje lekcie z autoškoly... Čo čert ale znovu nechcel, skorumpovaného Boylana, ktorísi s mačetou kruto rozsekajú na samé franforce, a to konkrétne v autobusovom depe, keď podozrenie (s)padá na nikoho iného, než na Spensera, pretože všetci veľmi dobre vedia, že mali medzi sebou ostré konflikty. To by zase ale nebol on, ak by sa opäť nezačal v tejto kauze vŕtať, keďže ďalší policajt sa približuje k „smrteľnému úrazu” . Je to komplet celé prehnité a nič nové pod slnkom, že nie je ťažké uhádnuť, odkiaľ vlastne vietor fúka... ? Do akcie zapojí aj svojich dvoch kamarátov, alebo sexy priateľku Cissy Davis, tiež, či si nakoniec aj zajazdí na čiernom nákladiaku „Čierna Betty” . / Tandem: herec/režisér PETER BERG a iba herec/producent MARK "Marky Mark" WAHLBERG, si očividne veľmo dobre rozumejú, keď » kolaborovali « už 5 krát, asi je za tým ten všadeprítomný "BERG" v ich priezviskách... ? Po nemecky to znamená „hora” , čo môže byť synonymom hromady, haldy a hŕby - trebárs, filmovej (spolu)práce ? Určite niečo z toho to bude ! Film sa javí, ako typická, „BUDDY komédia” , ale nie je to úplne tak, a síce obsahuje nejaké, tie komické prvky, ale skôr zapadá do žánru dráma/thriller/krimi. Zo začiatku P. Berg buduje pútavú atmosféru, tak zhruba do prvej polovice má film i veľké grády, čo sa bohužiaľ neskôr zrúti, ako (a)typický domček z karát, odkedy je iba klasickou a štandardnou, hollywoodskou/netflixovskou zábavou na jedno pozretie, a tak pociťujem strašný a premárnený potenciál, kedy mohol byť Spenser ešte niečím viac, než čím sa stal. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v americkém státě Massachusetts. (Rominator)
  • „Ta nejnebezpečnější věc, kterou jsem kdy ve filmu dělal, bylo bojování se Cerronem. Kovboj nikdy v životě zápasení nepředstíral, takže jsem mu říkal, že mě kope docela tvrdě,“ prohlásil Mark Wahlberg, jaké bylo natáčení s Donaldem „Cowboy“ Cerronem. (Duoscop)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Streamovací služby platí hercům obří částky

Streamovací služby platí hercům obří částky

21.08.2021

Filmové i televizní odvětví před časem začalo ve velkém migrovat na streamovací služby, důvodů pro to je pak spousta, jeden z nejzásadnějších jsou ale definitivně peníze. Právě těmi totiž služby jako… (více)

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

29.05.2021

Nejspíš se to dalo čekat, v poslední době se to totiž daří všem větším filmům od Netflixu a jen to ukazuje, že marketingově má streamovací gigant vše dobře pohlídané. Každopádně zombie novinku… (více)

Reklama

Reklama