Reklama

Reklama

Očekávané válečné drama vizionáře Christophera Nolana vychází z událostí evakuace obklíčených francouzských, britských a belgických vojáků z pláží severofrancouzského Dunkerku na jaře 1940. (Vertical Entertainment)

Diskuze

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Vždyť originál z daleka překonal. Původní Batman je sračka a on tomu dal svůj kabát. Musíš se smířit s tím, že je to bohužel jeden z nejlepších režisérů dnešní doby. Kdo se mu může originalitou a nápady rovnat je snad jen Tarantino.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Nikar, Nikar

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

no nemít rád, to je dost silné slovo, spíš mi vadí že zatímco jiní režiséři, se musí snažit aby uspěli, on svoji popularitu postavil na remaku a zprzněním Batmana, což z něho udělalo snoba. 

na příspěvěk reagoval Pilda17

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

 Kdo mě navštívil...
17.12.2017  13:47
TheDarKnig

 

 

to si mně jako hned prověřil ? já to ještě neviděl, jen sem se zeptal a ty si mně hned prověříš ? nemusíš se bát, ono to bude nějaký čas trvat, než tenhle film uvidím, počítám to na roky, takže klid sim tě :)) 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Někdo dá odpad, někdo 5*. Nemá to cenu řešit, každý divák má jiné chutě. Já si rád pustím Kameňák a má sotva 20%.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Nesouhlas aspon u mě, mi nesedl film Memento, ja ho beru jako nejslabší počin Nolana.. Ale na tvuj nazor ohledně 1* za Dunkirk, tak třeba bys dal v kině 3*.. Já viděl Dunkirk v kině, bylo to za 5* viděl jsem ho doma na tv, a přišlo mi to o neco slabší, ale to je proste prostředím.. V kine to na me lip působilo.. Ale zustavam u zážitku z kina a nebudu menit hodnocení z,,viděno doma,, 

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Luki82

5 písmenok - Nolan. Všetko kde je uvedený Nolan musí mať minimálne 4* a kto dá menej, tak je tragéd, retard atď. Aspoň toľko podľa stáda oviec tu. Tiež tomu nerozumiem. Film som síce dopozeral, ale nič prevratné ani zaujímavé. 1*

na příspěvěk reagoval rounen, TheDarKnig

Luki82

Luki82 (hodnocení, recenze)

Nechápu co na tomto filmu může lidi tak fascinovat že tomu dají 5 hvězdiček a 84% celkově, já to po 20 minutách vypl páč to byla šílená nuda. ODPAD

na příspěvěk reagoval tomas.malo

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

tomas.malo

No a podívej se na skutečné záběry z pláže Omaha. Jeden voják na dvacet metrů čtverečních. Vypovídá takovýhle měřítko cokoliv o kvalitě filmu? Srovnávat Zachraňte vojína Ryana s Dunkerkem je jako srovnávat jedničku Vetřelce s dvojkou. Téma stejný (nebo podobný), filmy úplně jiný.

Uživatel Ištván87 smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Nikar

jo, můžeš mu takhle říkat, on to tedy popírá, ale to co dělal/á Stallone a Psychor, to právě před nimi dělal tady Houven, takže je to fakt legrace :DD

na příspěvěk reagoval Nikar

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Tenet je Nolanův druhý nejdražší film

Tenet je Nolanův druhý nejdražší film

11.01.2020

Nadcházející špionážní thriller Christophera Nolana Tenet bude režisérovým druhým nejdražším filmem vůbec. Film, jenž se bude zabývat manipulací časem, má podle serveru Variety (a následně potvrzeno… (více)

Jaký dostal Nolan rozpočet?

Jaký dostal Nolan rozpočet?

23.06.2019

Režisér Christopher Nolan se za poslední roky vypracoval do pozice, kdy je vlastně úplně jedno, co se rozhodne natočit, domovské studio Warner Bros. mu na to totiž dá takový rozpočet, jaký si řekne,… (více)

90. Oscary - výsledky

90. Oscary - výsledky

05.03.2018

Výroční 90. ceny americké akademie znají své vítěze. Nejprestižnější ocenění a díky tomu také „nejoblíbenější chlapík Hollywoodu“ se předával v Dolby Theatre, jak už je tomu dlouhou dobu zvykem.… (více)

Reklama

Reklama