Reklama

Reklama

Očekávané válečné drama vizionáře Christophera Nolana vychází z událostí evakuace obklíčených francouzských, britských a belgických vojáků z pláží severofrancouzského Dunkerku na jaře 1940. (Vertical Entertainment)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Ban se musí obhájit. Nevím, jak by majitel stránek před světem obhajoval, že dal BAN někomu, kdo do 5 let natočí horor, který tu od Vymítače ďábla prostě nebyl. Jak obhájit něco, tak nepředstavitelného, jako dát BAN přednímu expertovi přes dokonalý žánr HOROR? To nejde chlape. Nemůžeš chtít až takové zázraky. 

na příspěvěk reagoval tomas.malo

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Stallone

takže by sis zařídil ban, jak pro sebe i tvé další účty ? jako je Psychor, rounen a další desítky tvých účtů, no tak to jo. A když už u toho budeš tak si strč teplé kuřátku s křupavou bagetkou do prdel, ale pořádně si to tam zaraž ju ? super  

na příspěvěk reagoval Stallone, rounen

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Jsem vedený v evidenci uchazečů o zaměstnání teprve pár let. A práci si každý den hledám. Nic ale nemohu najít. Kdybych tu mohl být adminem třeba na zkrácený úvazek, vzal bych to. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Elkavar

Největším odborníkem na filmový žánr horor jsem ve střední Evropě já. Rád bych se dostal do top 10 na celém světě a pokud Bůh dá, stanu se světovou jedničkou. Sám do 5 let natočím horor století. Zařadím se mezi vizionářské režiséry jako Gore Verbinski nebo Martin Scorsese.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Chosé85

Chosé85 (hodnocení, recenze)

Prosím, můžete mi někdo říct, do kdy se bude film v Praze promítat ve formátu IMAX? Program je stále vypsány pouze do středy, já bych rád jel 29. července. Díky za odpověď!

Rhea

Rhea (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

No co, v tomto pripade slo asi o toho chlapecka z One Direction, ale obecne existuji i zeny a divky, ktere se zajimaji o historii. Ja na Dunkerk pujdu jen kvuli tomu, ze je to z obdobi, ktere me velice zajima v podstate jiz od detstvi. 2. svetova je moje velke tema. Hltam kdejaky dokument, doma mam pomerne dosdt odborne literatury (vrele doporucuji Hubacka - i kdyz pise fakta, podava je takovym neencyklopedickym zpusobem, ze se to velmi dobre a plynule cte), o Dunkerque mam dokonce i jednu vlastni publikaci (Dunekrsky zazrak od Waltera Lorda - tez doporucuji), ze zakulisniho pohledu pak k tomu jsou informace v Churchillovych zivotopisech (od Carla d´este i primo v jeho vlastnich memoarech, za nez obdrzel Nobelovu cenu). Zkratka a dobre, i valka muze prilakat zeny, me to az tak neprekvapuje, ze se v kinosalech vyskytuji :).

na příspěvěk reagoval KimCid

Elkavar

Elkavar (hodnocení, recenze)

"Čarodějnice obsahuje jednak náboženskou tematiku, ale v první řadě pak i spiritualitu v její ryzí formě". Ano to opravdu napsal Psychor. Stydím se za to, že s ním sdílím jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Psychor bohužel filmům nerozumí. Ale hlavně, že je samozvaným odborníkem.

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Ještě si na konec dne zavětším a Oscary tipuju: zvuk, střih zvuku a kamera + nominace za výpravu, kostýmy, režii a film

JohnyMaSpani

JohnyMaSpani (hodnocení, recenze)

Když vidím, kolik lidí si stěžuje právě na to, čím se Dunkirk liší od ostatních válečných filmů, tak bych blil. 

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Ano, překvapivé množství holek na takovém filmu.

Ale vlastně ani tak překvapivé ne :D

na příspěvěk reagoval Rhea

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Ještě musim jednou doplnit svůj příspěvek, myslel jsem, že D'Arcy, je ten zrzoun, co spadne s letadlem, ale on je to Jack Lowden , tak ten byl dobrej, ale D'Arcy taky, ačkoliv to byl ten důstojník :D :D

fallanga

fallanga (hodnocení, recenze)

fabecc1222

A já jsem si říkal, proč jsem byl v kině plném holek. Očekával jsem nerdy a historické fanatiky a nemohlo mi to dojít (ve filmi jsem ho nepoznal). Díky vám, pane, je vesmír zase o něco pochopitelnější.

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Tenet je Nolanův druhý nejdražší film

Tenet je Nolanův druhý nejdražší film

11.01.2020

Nadcházející špionážní thriller Christophera Nolana Tenet bude režisérovým druhým nejdražším filmem vůbec. Film, jenž se bude zabývat manipulací časem, má podle serveru Variety (a následně potvrzeno… (více)

Jaký dostal Nolan rozpočet?

Jaký dostal Nolan rozpočet?

23.06.2019

Režisér Christopher Nolan se za poslední roky vypracoval do pozice, kdy je vlastně úplně jedno, co se rozhodne natočit, domovské studio Warner Bros. mu na to totiž dá takový rozpočet, jaký si řekne,… (více)

90. Oscary - výsledky

90. Oscary - výsledky

05.03.2018

Výroční 90. ceny americké akademie znají své vítěze. Nejprestižnější ocenění a díky tomu také „nejoblíbenější chlapík Hollywoodu“ se předával v Dolby Theatre, jak už je tomu dlouhou dobu zvykem.… (více)

Reklama

Reklama