Reklama

Reklama

Vládní krize: Andrej Babiš exkluzivně

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2018, 30 min

Účinkují:

Rey Koranteng (moderátor), Andrej Babiš

Obsahy(1)

Údajný únos Andreje Babiše juniora a vládní krize v Česku. Hlavní témata exkluzivního rozhovoru premiéra země s Reyem Korantengem živě na Nově. (TV Nova)

Recenze (8)

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Babiš, stejně jako Zeman, záměrně obcházejí a vyhýbají se veřejnoprávní televizi, jelikož oba moc dobře vědí, že tam by padaly velice nepříjemné otázky a moderátoři interview by je tlačili k nutnosti na ně také odpovídat, proto logická volba TV Barrandov, respektive TV Nova, Rey Koranteng je totiž profesně tak slabý, že se problematickým dotazům buď úplně vyhne, nebo nechá premiéra odpovídat na úplně něco jiného a bojí se ho přerušit. Václav Moravec, či třeba Martin Veselovský z DVTV, by Babiše doslova znemožnili, stačilo by trvat na tom, aby odpověděl na dotaz a nemluvil podle toho, co mu předpřipravil Marek Prchal, Ray to zahrál do ztracena, Babiš vystoupil, promluvil a neřekl v podstatě nic...a už to, když Babiš hned na začátku výslovně lže, že na Slovensku neprohrál žádný soud a že nebyl agent StB a Koranteng to přejde pokrčením ramen a neargumentuje, že Babiš přece prohrál u Ústavního soudu SR, který celý spor vrátil k soudu krajskému a tam Babiš prohrál definitivně a zůstává tak dál oficiálně veden jakožto agent StB ve svazcích Ústavu paměti národa, ukazuje velmi nízkou míru profesionality a faktické nepřipravenosti nováckého moderátora... ()

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Koranteng tam byl vlastně úplně zbytečně. Andrej tam mohl sedět sám, odvyprávět svoje čapí pohádky, které nemají hlavu ani patu, a zase jít. Moderátor netřeba. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když to dávali v televizi, nevydržel jsem se na to dívat ani do konce, nicméně souhlasím, že Rey Koranteng není moc dobrý moderátor na věci týkající se politiky, což předvedl už i při volbě presidenta. Tam ať si uvádí zprávy s Luckou a nesere se do podobných věcí. Nevěřím, že je Babiš „křišťálově čistý“ a už vůbec ne, že nikdy nečachroval s dotacemi – ale v téhle vládě není snad jediný čistý – je to tam jedna banda zlodějů a vyhulenců. Nevolil jsem ANO a asi ani nikdy volit nebudu, jedině že by zařídil, že Kalousek, Benda, Sobotka, Nečas a spol skončí v base na doživotí za vlastizradu (rozkrádání státního majetku tím totiž je). Tím pádem by můj hlas dostali – ovšem to se nikdy nestane. Každopádně ten mediální humbuk okolo něj v poslední době, je svým způsobem až směšný… ()

Chajimwitz odpad!

všechny recenze uživatele

Zlodějský estébák Bureš pro mě je a VŽDY bude ten nejhorší lidský odpad.Naštěstí nejsem členem tupého stáda,které za koblihu prodá svojí důstojnost a nevěřím tomuto konfidentovi zločinecké STB ani půl slova.Kdykoliv otevře ten svůj chazarský rypák, tak z něj vypadne prachsprostá lež,myslím,že je tak prolezlý lhaním,že si nepamatuje,co říkal před půlhodinou. ()

Ukrizku odpad!

všechny recenze uživatele

Totální moderátorova neschopnost vést dialog, absolutní selhání a nepřipravenost ho položila na kolena. Po prvním rozpačitém pokusu Reye Korantenga "stát se z hlasatele investigativním chytrákem," udělal z Babiše ubohé stvoření, týrané davy jiných hlupáků... no, to je ta exkluzivita? Tu si tedy může nova strčit do střepin jako jiné šunty, které hromadí na své skládce. Jestli tohle byl záměr, tak bych se nedivila, kdyby se nad tím naším českým vlastencem a starostlivým otcem někdo skutečně slitoval. Má totiž fakt těžký život ten poctivec, co to s námi myslí dobře a my to nechceme furt pochopit. ()

Reklama

Reklama