Reklama

Reklama

Princezna z cukrárny

  • USA The Princess Switch (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyčejná chicagská cukrářka a dáma, která se má stát princeznou, zjistí, že vypadají jako dvojčata. A tak se domluví, že si na Vánoce vymění role. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Romantická jednohubka, umiestnená do Vianočného prostredia, ktorá je založená na „zámene osoby“. Pre fanúšikov, ktorí majú radi maximálne zjednodušené romantické príbehy, to nebude veľké sklamanie. V osobe Vanessa Hudgens dokonca nájdu sympatickú hlavnú postavu. Celkovo však jedná o ďalší príliš slabý kúsok Netflixu. Na podobné filmy tu máme Hallmark. P.S.: Ako som sa dozvedel, tak chystajú aj druhé dielo. Ja si osobne myslím, že by to mali nechať. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

GeorginaAnne 

všechny recenze uživatele

Totální vánoční klišé ale já se bavila 😊 Když si mezi sháněním dárků, pečením cukroví, starání se o všechno a o všechny chcete odpočinout u romantické "klasiky" tak Princess Switch je to pravé "princeznovské", teda ořechové. Není to nejinteligentnější film na světě ale Vanessa Hudgens dokázala zahrát dvě osoby, 2 krát se zamilovat a to všechno na Vánoce... Je tolik stupidních romanťáren, které si nezaslouží ani 3 hvězdy a to myslím i ty české nebo slovenské, které se každý rok opakují v TV a najít něco milého a normálního je vcelku zázrak, takže pokud chcete něco nenáročného co nebolí a pěkně se na to kouká tak jste to našli 😉😊 Merry Christmas ⛄🎄🎁 ()

Reklama

haWranka 

všechny recenze uživatele

Definujte si sami pro sebe “kýč”. Hotovo? Tak to je přesně tenhle film. Kýčovitý kýč od začátku do konce. A ono by mi to ani nevadilo, protože hlavní hrdinové byli celkem sympaťáci a našlo se i pár fajn momentů. Bohužel to definitivně zazdil ten konec... Jak to dopadne, to bylo jasné od začátku. Ale tvůrci se asi trochu moc našňupali cukru a přepískli to. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Bylo mi řečeno, že jde o milou nenáročnou záležitost a když se blíží ty Vánoce, tak jsem si řekl, že kouknout se na nějákou Vánoční oddychovku z této oblasti od Netflixu by možná i šlo. A taky, že to vážně nakonec docela šlo. Jen bych řekl, že je toto ideální film na nějaké pohodové společné sledování. Zpočátku to vypadalo, že samotného mě to bavit vůbec nebude, ale nakonec mě to i poměrně chytlo. Přestože diplom Sherlocka Holmese mi zatím ještě Ježíšek nepřinesl, tak jsem pointu důmyslně odhalil hned na začátku, ale byla by asi blbost to kritizovat. Princezna z cukrárny není určena pro kritika, je snadná pro výsměch cynikovi, ale jinak bych trochu zbrzdil některé zdejší zbytečně negativní komentáře. Jde sice o jednoduchou, ale docela milou pohádku, která se alespoň snaží zahřát na duši. Nevyhne se přitom samozřejmě kýčovitějším momentům, ale i nějaká případná vlezlost mi tady nevadila. A celou pohádku bych zhodnotil jako velmi solidní a hlavně milý průměr, který měl své mouchy , ale sledoval se mi docela hezky. Pokud je tady někdo cukřářka, princezna, oboje najednou, nebo by něčím z toho alespoň chtěla být může si přihodit hvězdu  navíc. ()

Joe16210 

všechny recenze uživatele

Od romanťárny Princezna z cukrárny jsem neměl žádná přehnaná očekávání. Čekal jsem jednu z mnoha možných variací "prince a chuďase" v holčičí verzi a tu jsem taky dostal. A bylo to lepší, než jsem čekal. Takže milé překvapení. Jsem zvědavý, co s tím provedou v pokračování. Jo a obdivuji, jak je Vanessa Hudgens stále stejná jako v Muzikálu ze střední a to už bude nějakých 15 let, neuvěřitelné. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Většina filmu se natáčela v Rumunsku ve městě Carei. Na scény ze zámku byl využit zámek Károlyi. (Ganka)

Reklama

Reklama