Reklama

Reklama

Princezna z cukrárny

  • USA The Princess Switch (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyčejná chicagská cukrářka a dáma, která se má stát princeznou, zjistí, že vypadají jako dvojčata. A tak se domluví, že si na Vánoce vymění role. (Netflix)

Recenze (78)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Tvl, dva dny stačily, aby ji požádal o ruku.. A já už čekám 6 let.. a furt nic.. No,.. prostě princezna kua asi nikdy nebudu 😂 Kdo si to se mnou vymění? Hmm?? ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si přála, aby se takový výměna vyřešila tím, že si dva spolu promluví a nedojde k nějakým dramatickým výlevům... jako tady se mi to jakž takž splnilo, ale všichni byli tak sluníčkoví, žádná konverzace vlastně nebyla dotažena do konce, že kromě jejich strany, která zářila velkým plus a úsměvem, se tu nic neukázalo. Ale co čekat od takového vánočního filmu, že? Postavy aby měly víc než jednu povahovou vlastnost?! Aby princ uměl hrát?! Aby to bylo míň přicukříkovaný a víc s příběhem?! Nene, to od toho přece chtít nemůžeme. Vymývačka zářivě vánoční. ()

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

Sorry, je to fakt blbý, jakože fakt hodně BLBÝ. Vůbec to nedává smysl, postavy mají nulovou IQ, ale hezky se usmívají a oblíkají, takže přece dobrý. Doporučuju se koukat na komparzní křoví, to jsou panečku herecký výkony! A proč ty tři hvězdy? Tak člověk si holt někdy potřebuje v během mrazivý neděle odpočinout u něčeho takovýho. Don't judge me! ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Jediná skutečná přednost tohoto filmu je ten krásný vánoční vizuál (samozřejmě veskrze pohádkový a místy až přeslazený, ale tvoří to hezkou atmosféru, která tak nějak k Vánocům patří). Dále pak ještě herecký výkon Vanessy Hudgens, který je v rámci takového příběhu a scénáře docela dobrý. Jinak ale musím říct, že je to obsahově neskutečně ploché a i na pohádku mi to přišlo hodně zjednodušené a prázdné. Tím myslím i samotné postavy a jejich charaktery, které jsou naprosto neprokreslené - natolik, že je jejich chování místy až směšné. A hlavně, pokud jde o nějaké "překážky", kterými by si hlavní postava takové pohádky měla projít, než najde cestu ke štěstí, tak tam vlastně žádné nebyly. Záporné postavy, které měly ztělesňovat nějaká ta protivenství, byly ještě o dost stupidnější než ostatní postavy. Především mě rozesmála ta rivalka v cukrářské soutěži a její "ďábelský plán" v podobě přestřiženého kabelu u mixéru. Něco tak hloupého se vidí možná tak v kreslených pohádkách pro děti předškolního věku... Na druhou stranu, aspoň jsem se pobavila. Taky jsem se musela pobavit nad tím, jak si Netflix udělal v rámci filmu reklamu na sám sebe a jiný ze svých (nejspíše podprůměrných) vánočních filmů. Spíš než chytré, mi to přišlo trapné. Ale proč ne, Netflix si s svými filmy může dělat co chce, jen ta kvalita obsahu pak jde značně dolů. Vizuál opravdu není všechno... Každopádně, jsem ráda, že jsem to viděla, ale jednou stačilo. Od dalších vánočních počinů Netflixu mě to spíš odradilo. ~(2,2)~ ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Princess Switch" je reálne presne všetko, čo sľubuje koncept. Je to predvídateľné, je to staré, je to miliónkrát videné a pôsobí to ako film, ktorý sa budúci rok počas času Vianoc objaví na TV DOMA, kde je stvorené pre romantiku. Neviem čo viac k tomu ani dodať. Má to kvality TV filmu, pôsobí to ako TV film, no reálne to je v niektorých aspektoch trošku lepšie. Tak poviem aspoň to. Vanessa Hudgens do toho dáva asi maximum čo môže. A stále vyzerá veľmi dobre. To jej musím uznať. Réžia je celkom okey a tá dvojrola celkom prinesie aj nejaký humor nenudil som sa pri tom nejako moc. Je to vysoko klišé? Áno. Je to predvídateľné od začiatku do konca? Absolútne. Ale na druhú stranu mám pocit, že film to ani nijakým spôsobom neskrýval a ak je to všetko čo človek chce, tak toto nie je najhoršia verzia tejto story. Myslím si, že slovenská rozprávka "Láska Na Vlásku" je oveľa väčšia dávka nudy, než tento film. Takže ak je to vaša šálka kávy, pokojne si to čeknite. Možno si v tom niečo nájdete. Hodnotenie: B- ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Intelektuálně značně nenáročná variace klasické záměny je pohodovka, která za cenu jednoho filmu nabízí dva romantické vztahy, které oba bez vážnějších komplikací spějí ke šťastnému konci. Víc romantiky už snad do jednoho filmu narvat nejde, takže kdo hledá vánoční pohodu a relax před obrazovkou, je tu správně. Ostatní budou nejspíš zklamáni, protože tu nenajdou ani velké herecké výkony, ani originální či geniální scénář, zkrátka nic převratného. Jen předvídatelnou pohádku, která se dá bez újmy vidět právě a jen o Vánocích. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pro všechny, kteří hledají jednoduchou sladkou vánoční romanci. Je to zmatek, ale zábavný zmatek. Týden před vánočními svátky způsobí magický pomocník Santy , že se Margaret zamiluje do Stacyho přitažlivého spolupracovníka a Stacy do milence Margarety. Vše s patřičně hloupým koncem a napůl dopečenou zápletkou. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tam, kde sa objaví Vanessa Hudgens, nemôžeme očakávať žiadne kinematografické dielo svetoborných rozmerov. Toto je film, ktorý môžeme označiť ako typický. Typický vianočný film, typický film o zámene rolí, typicky film s romantikou, typické čierno-biele postavy, samozrejme tu nehovoríme o farbe pleti, ale o charakteroch. Od začiatku do konca je jasné, ako to dopadne. Vianočná atmosféra je plusom, postava nesympatickej Hudgens dokonca vo zdvojenej roli je mínusom. Vzhľadom na produkciu Netflix som bol vďačný aspoň za dostatočný pomer heterákov v populácií. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Upozorňuju, že na 4 hvězdy to fakt není, ale jelikož jsem očekával totální tragédii, tak mě ten film opravdu mile překvapil. Povedených a milých vánočních filmů je zoufale málo, o to víc tahle příjemně plynoucí pohádka se skvělou Vanessou potěšila. Takže film ukládám na exterák a za rok na Vánoce ho opět vytáhnu :) 70% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Sladké, pitomé a televizní. Bohužel i s roztomilým kudrnatým děvčátkem alias přemoudřelým frackem na zabití. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

No proč ne? Je to průměr, na Vanessu se kouká pěkně a ty dvě postavy ztvárňuje celkem zábavně. Před Vánocemi stravitelná jednohubka. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Veľmi basic zápletka bez prekvapení a akejkoľkvek súvislosti s realitou. Hudgens hrá klasickú Hudgensovskú postavu, nonstop sa usmievajúcu prehnanú milotu. Mužské protejšky sú vo svojich basic roliach celkom fajn, len 8ročné dietko je až prekvapivo málo rozkošné. Ako celok je to nenáročne, primerane dlhé a celkovo feel-good, a oveľa viac od vianočného filmu o výmene princezny asi čakať nemožno, takže všetko v poriadku. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Bylo mi řečeno, že jde o milou nenáročnou záležitost a když se blíží ty Vánoce, tak jsem si řekl, že kouknout se na nějákou Vánoční oddychovku z této oblasti od Netflixu by možná i šlo. A taky, že to vážně nakonec docela šlo. Jen bych řekl, že je toto ideální film na nějaké pohodové společné sledování. Zpočátku to vypadalo, že samotného mě to bavit vůbec nebude, ale nakonec mě to i poměrně chytlo. Přestože diplom Sherlocka Holmese mi zatím ještě Ježíšek nepřinesl, tak jsem pointu důmyslně odhalil hned na začátku, ale byla by asi blbost to kritizovat. Princezna z cukrárny není určena pro kritika, je snadná pro výsměch cynikovi, ale jinak bych trochu zbrzdil některé zdejší zbytečně negativní komentáře. Jde sice o jednoduchou, ale docela milou pohádku, která se alespoň snaží zahřát na duši. Nevyhne se přitom samozřejmě kýčovitějším momentům, ale i nějaká případná vlezlost mi tady nevadila. A celou pohádku bych zhodnotil jako velmi solidní a hlavně milý průměr, který měl své mouchy , ale sledoval se mi docela hezky. Pokud je tady někdo cukřářka, princezna, oboje najednou, nebo by něčím z toho alespoň chtěla být může si přihodit hvězdu  navíc. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

ze je to predvidatelne by mi az tak nevadilo, ale fakt ze to vyzera ako televizny film (stara dobra produkcia ala hallmark) a vacsina hereckych vykonov bola na hranici parodie sa mi prekusovalo o dost tazsie. radsej pozriet po milionty raz "home alone" ako toto... ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Tak uz se nam krasne blizi Vanoce a je potreba dat prostor i nove tvorbe, nejenom sledovat po sedmdesate osme tu pysnou svini a obriho Alzaka. A proc nezacit tam, kde je kvalita (a ne, nemyslim tim nic z produkce Cesky Televize nebo TV Hovna)! Tvurci Kalifornskeho giganta maji zaruceny recept na uspech - aktualni superstar Beckovych az Deckovych filmu Vanessu Hudgens. A co funguje lip nez Vanessa? Prece dve Vanessy! A tak tu mame Vanessu 1 - suprovou a svetovou pekarku Stacy, ktera se trapi po rozchodu s nejakym imbecilem (smutny smailik :(( protoze tohle trapeni urcite vsichni zname - huhu), Vanessu 2 - sofistikovanou vevodkyni smysleny dediny s legracnim prizvukem, prince submisivniho sulina odnekud z prdele a v neposledni rade taky kolegu Stacy - cmouda s holkou, ktera je cerna, ale vypada jako by ji tu barvu kuze v Netflixu namalovali nekde za plentou… tak a ted pozor - kolega cmoud prihlasi pekarnu z Chicaga do svetovy souteze v peceni sadrokartonovych dortu a samozrejme kvuli (asi) nedostatku zajemcu jsou automaticky prijati. Stacy se to ale nelibi, protoze musi prat spinavy pradlo a rozdavat pernicky a brecet doma z rozchodu s Paulem! A svete div se, ona Paula potka s jeho novou raketou a samozrejme to Stacy strasne sebere a tak rekne, ze jede na pekarskou soutez nekam do Dagestanu (nebo tam nekde). Fast forwardnu picoviny - vevodkyne Margareta potka Stacy behem priprav na soutez a vsimne si jako jedina, ze ji hraje jedna a tataz herecka a tudiz by se mohly prohodit, protoze kazdej papalas touzi prece po obycejnym zivote bez prachu, Lujze Vitona a pinglu kolem. Holky se vymenej a uz to jede jedna radost, protoze Stacy (prvni Vanessa) je strasne hodna a tak se porad zajima o decaky a nuti prince balit darky a kupovat laciny hracky z dob Kevina MekKelistra a Margaret (druha Vanessa) zase nikdy nevidela nikoho zpivat koledy a nikdy nebyla v krame, protoze byla zavrena nekde v kralovsky verzi sklepnare Fritzla. Samozrejme tohle okamzite prokoukne chytra vlezla premalovana cernoska a naramne se ji to zamlouva, protoze chce novou maminku. Ta stara maminka chtela kluka a holky se tim padem vzdala a Stacy do rodiny nikdo nechce (nevi se proc, takze muzeme jenom hadat, jestli v tom jsou drogy, prachy nebo problem s potnima zlazama). Stacy (prvni Vanessa) si ziska prince predstiranou hrou na klavir, jezdenim na koni pred kulisama s namalovanyma zasnezenyma samotama u lesa a hlavne tim, ze rada rozdava z ciziho a prince honi kolem jak nadmutou kozu. Vevodkyne mi prislo, ze nejak nedelala nic, jen se s cernochem koulovali a pak dala holku spat (nez pak pravdepodobne kouloval on ji az do pozdniho rana). Po par dnech se holky zamilujou do tech vymenenejch samstru (a oni do nich), vratej se k puvodnim rolim a trapej se, ale kralovna na tu vymenu prijde a jelikoz chce po vzoru anglicky kralovsky rodiny do te svoji taky zaimplementovat plebs, tak zorchestruje setkani vsech ctyr (technicky vzato tri) na soutezi peceni dortovych atrap. Tam nastane i prekerni situace, kdy zla konkurencni pekarka sabotuje mixer, ale Stacy to briskne vyresi rucnim michanim sadry. Prisna porota v cele s zenskou verzi Gordona Remzyho se silikonovym implantatem horniho rtu sice Stacyine atrape vytkne chut, ale nakonec dostane Rad zlate varecky, ktery ji udeli samotny princ! Tam se to vsechno proflakne, nikoho naka vymena / podvod vubec nesere a dopadne to presne tak, jak se na Vanoce slusi a patri! Ze Stacy se stane nova Kate Midlton a na svatbe hodi kytici, kterou chytne vevodkyne (nyni jiz coby zena s obycejnym zivotem). Vsichni tleskali, i ta zla soutezici a podezrivavy sluha, a samozrejme i ja coby obycejny divak snici o podobnem pohadkovem pribehu. Je to az tak pohadkovy, ze tam je dokonce i nakej starej dedek, kterej sice neleze kominama nebo nezahriva opusteny holky v parku jako uprchlici kolem Freiburku, ale vzdycky se tam objevi (cca kazdych 10-15 minut) a rekne nejaky moudro, da postavam nejakou tu zasadni radu do zivota a nikdy ho nikdo nepozna. Ja vsak ano, byl to sam velky JEZIS! Timto dekuji Netflixu za krasny filmovy zazitek, moc se mi to libilo a uz se nemuzu dockat, s cim originalnim prijdou zase priste! () (méně) (více)

Reklama

Reklama