Reklama

Reklama

Libenjyeo

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvanáct asijských zemí využívá ostrov v Indickém oceánu jako vězení pro obzvlášť těžké zločince, kteří tam jsou ponecháni sami sobě napospas. Za vyvraždění zločineckého syndikátu CRK je tam poslán i bývalý agent Interpolu Kim Yul (Bruce Khan). Jediným jeho cílem je najít Carlose Kuhna (Hee-soon Park) a zabít ho, aby pomstil smrt své rodiny. Dostat se k němu přes všechny jeho poskoky ovšem nebude lehké. (LangiJ)

(více)

Recenze (40)

Cvalek 

všechny recenze uživatele

Slušný akční korejský snímek s docela dobrou akci. Po zhlédnutí traileru jsem se rozhodl že to musím z kouknout. Výborná akce s dobrou bojovou choreografii i se solidním dějem i když mohl by být lepší ale i tak docela dobrý. Hlavní představitel (Bruce Khan) se opravdu uměl rvát, škoda že bojových scén s hlavním představitelem nebylo víc a také je škoda že ty akční scény nebyly natočené tvrdším způsoben možná bych šel s hodnocením i výš. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsia bezdejova mlaticka v style rannych filmov Tonyho Jaa. Nejaky chlap tam vymlati cely ostrov zloduchov. A je uplne jedno ci je to kvôli slonovi alebo pomste za smrt bratranca z druheho kolena. Uplne vam staci precitat si uvodny vysvetlovaci titulok a viete o deji vsetko. Postavy vam proste budu uplne u prdele. No a bitky? Vau, bitky. Tie tiez za vela nestoja. Väcsinou su trapne zrychlovane, vdaka comu je evidentne, ze chvaty tocili pomalicky v kludku, aby sa nikto nezranil. Udery postradaju tvrdost a neraz dopadaju mimo zaber kamery. Ale sem tam sa tu predsalen najde trochu narocnejsi chvat, ktory trumfne cely The Night Comes for Us zalozeny na CGI gorefeste. Ale gore je tu tiez dostatok. Lavor, ktorym som si podlozil TV, sa mi naplnil krvou dostatocne. Takze vysledkom je film vhodny len pre fanusikov priamociarej krvavej akcie. 3/10. ()

Reklama

Magika82 

všechny recenze uživatele

Chápu, že v Jižní Koreji nyní probíhají ještě více vystupňované emoční vlny nejistoty stran Severní Koreje a USA. Ale píši-li knihu, scénář, atd., musím se soustředit a oprostit se od okolního světa tím, že má mysl ve chvílích tvorby pomíjí okolní dění světa. V tomto případě scénáristé a režisér selhali více, než GPS nabádající vás k odbočení doleva, přestože se právě nacházíte na hlavní třídě s dvojitou čárou a po vaší levé straně se táhne pouze souvislá řada domů a obchodů... Budiž jinak poměrně šovinistickým asiatům ke cti, že jedinou postavu mající rozum v pořádku, přiřadili ženě. Jediná s rozumem mezi kriminálníky na ostrově odsouzenců. Ovšem, že by většina z mužských odsouzenců mohla kdy spáchat zločin hodný doživotního trestu, je již od prvních scén více než nepravděpodobné. A zřejmě proto se zde z pěnivých vln oceánu vynoří mužská Afrodité ve svěrací kazajce a maskou Hanibala Lectera. S rozumem a znalostmi umění všech způsobů boje Athény sem přichází pomstít vraždu své ženy a dcery. A zatím co jeho výraz zatvrzelosti ve tváři vydrží od počátku do konce tak, jako za trest v kamennou sochu proměněnému Narcisi bohyní Afrodité, následuje ho banda přitroublých hlupců. Jejich chyby napravuje svým lukem a šípy ona moudrá žena, nad níž by zaplesalo i srdce bohyně Artemidy... A jediný, kdo zde občas snad na okamžik přivolá smích, je již poněkud demencí trpící léčitel v pokročilém věku... Sečteno, podtrženo: Neurazí, ani nepohladí duši. Snímek o dvě řady nižší oproti jiným jihokorejským snímkům. 60%, 3 hvězdy, leč s odřenýma ušima... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Filmová anotace bohužel zamlčela jednu podstatnou informaci - jakási tajemná síla těm "dobrým" obyvatelům ostrova požírá mozek a oni se tudíž až na jednu ženskou výjimku chovají jako mentálně retardovaní dementi. Jejich projevy asi měly být vtipné, ale nesmál jsem se, spíš zalykal trapností. Pak jsou tam ovšem naštěstí ještě ti zlí, kteří se tváří fakt děsně hustě a jsou to vlastně jen takové sadistické lidostroje na zabíjení. Třeba dvoumetrový Opičák, snad Sergej. Nebo Lukostřelka, ty její zlounské grimasy byly až horrorové a přitom to byla docela hezká holka. Nebo Hrbáč. Nebo Hezoun. A jejich ohněm znetvořený Šéf. Prostě fajn sestava. Ale jelikož po nich jde nemluvný Mstitel, bývalý policajt a nehorázný nabušenec, radši si na nikoho z nich nesázejte... Některé řežby jsou bohužel obligátně zprzněny skákající kamerou a fernetickým (sic) střihem, jiné se však povedly a nedělají příliš ostudu pověstné korejské syrovosti. A protože na ostrově není jediná bouchačka, rube se hezky postaru, poctivě, tělo na tělo. Bruce Khan je řízek a i když mu je pade, figuru má jako třicátník a všechny zmetky hravě seřeže na jednu hromadu. Bohužel kvůli šaškujícím vesničanům, otravné holčičce, hrozné kameře a zjevnému zrychlování fightů je to jen lepší průměr a podruhé už asi nikdy ne-e. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Mám rád Netfix, člověk tam najde spoustu skvělých filmů a seriálů, a taky se mi líbí, že dají kde komu příležitost se prosadit a ukázat co v něm je, ale občas se tam objeví filmy/seriály, které mi prostě nesednou, tohle je bohužel jeden z těch případů. A zase pozor, The Night Comes for Us neni jenom o krvi a gore scénách, a také je rozhodně levelově úplně jinde, než tenhle film, tady sem ten lavor nepotřeboval, jenom takový malý kalíšek. Oni ti záporáci, se tady taky ani moc nesnaží, a až na toho finálního, jdou hlavnímu hrdinovi a té skupině, která se na něho přisaje, víceméně na ruku. Na ruku, jim jde i kameraman a střihač, a tak dost často, hrdina kolem sebe mlátí a kope a já sem vlastně neviděl, s kým že to bojuje. Dalším a velice výrazným problém, je hlavní hrdina, kromě toho že neumí hrát, tak neumí hrát kladnou postavu, nemluvě o tom, že na to nemá ani obličej. A až do tohle filmu, hrál vedlejší záporné role a jeho bitkařské schopnosti, nebudu posuzovat, když polovinu filmu, kolem sebe kopal, jenom do prázdna. A hlavního záporáka, zde hraje charismatický Park Hee-soon, který ještě ze sebe dělá mumii, to byl tedy geniální nápad. Už z traileru, mi bylo jasný, že se mi tohle líbit nebudu a taky že nelíbí, což je škoda. Ale zase na druhou stranu, za chvilku vyjde Polar s Mads Mikkelsenem a tam já, vidím velký potenciál. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama