Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate Kaneová prodlévá v Gotham City pod maskou Batwoman, v níž se skrývá niterná touha po spravedlnosti a zápal vložit do práce celé srdce. Po letech tvrdého výcviku těla i mysli se chystá osvobodit ulice od krutovlády zločinu. Když začne hrozit, že temnota zaplaví její město, Kate Kaneová musí porazit své démony, aby se mohla stát symbolem naděje celého Gothamu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (24)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

možná ještě pár dílů dám,ale že by mě pilot přesvědčil se úplně říct nedá.Vypadá sice úplně stejně jako všechny seriály z Arrowverse,ale přesto funguje jako celek hůř než zbytek.Vlastně funguje hůř než nejslabší článek - hloupoučká a slabá Supergirl a to je co říct.Možná kdyby se to přestalo brát tak strašně vážně,bylo by to lepší (a nemusí z toho být nutně parodie typu Legend).To,že je Batwoman lesba a celé je to zaměřené tímhle směrem nevadí,vzhledem k tomu,že v komiksu je to stejně...40% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Pokud to někdo odstřelí jen kvůli LGBT a girl power, tak je idiot, ale celkově to fakt není žádný zázrak, jen přímočarý akční seriál s nevýraznými postavami, dějem i akcí, ale aspoň v hodně svižném tempu. O fous lepší než pilot Stargirl, ale v dost podobném stylu. A co říct k tomu, že se to odehrává tři roky po zmizení Batmana i Bruce Waynea, ale vůbec nikoho nenapadne si ta zmízení dvou nejznámnějších mužů Gothamu spojit... ()

Reklama

Dzunk 

všechny recenze uživatele

mám rád superhrdinsky seriály. Koukal jsem na spoustu z nich, některý mě baví víc, některý mě baví méně. Batwoman mi ale vlastně hrdinská vůbec nepřišla. Na začátku není nijak vysvětleno proč by právě tahle krátkovlasá holka měla být novým batmanem, respektive je, ale tak chabě, že když pak s někým bojuje, tak mi nestačí si říct, jo to je tim jak dokázala vyplavat z pod ledu, to jí naučilo bojovat. Myslim, že pokud se chce nějaký superhero seriál brát tak vážně, měl by vybudovat postavu hlavního hrdiny tak, aby to bylo uvěřitelné. Není to nijak skvěle natočené, dialogy taky nic moc, ale to třeba Flash, Arrow, Liga Spravedlnosti nebo Black Lightning nejsou taky, ale u nich to všech ostatní funguje líp. Je zajímavý, že v Johnu Wickovi jsem Ruby Rose tu drsňačku věřil, ale tady vůbec. Pro mě obrovský zklamání. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

LGBT láska medzi novým ochrancom poriadku v Gothame a afroameričankou. Liberáli, Netflix a HBO, korektnosť a ten ďalší bullshit...už toto je dostatočným dôvodom k tomu, aby to človek prestal sledovať, ale samotné spracovanie je tak na úrovni komiksov pre 12 ročné deti, femini nesmie chýbať a tak sú všetky šéfky či už gangu alebo ochranky ženy a človek už naozj zatúži po seriály, kde sa tieto sračky nebudú vyskytovať a človek dostane solídny príbeh. V tomto seriály tomu tak určite nebude. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

WTF? Odpad tomu nedám, lebo sú ďaleko horšie seriály, ale toto je od DC v spracovaní CW fakt dno. Oproti tomuto je aj Arrow, Supergirl a Flash o triedu lepšie a to sú relatívne slabé seriály, ktoré sa na Titans alebo Doom Patrol neťahajú ani z kilometrovej diaľky. Zlatý Smallvile, to boli aspoň teen časy, toto je hanba DC svetu. A žiadne LGBT v tom nie je ako problém, keby si tam šušky lízli, možno by som prihodil jednu hviezdu navyše, takto končím hneď po prvej časti. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama