Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Krize na nekonečnu zemí spojí hrdiny i padouchy z nejrůznějších světů a realit v jejich boji proti Anti-Monitorovi a jeho zvrácenému plánu vyhladit celý multivesmír. Skupina se s pomocí vynálezu Raye Palmera pokusí vypátrat nové rekruty, kteří by jim pomohli zachránit vesmír. Monitor vyšle Iris West-Allenovou, Clarka Kenta a Lois Laneovou hledat tajemného Kryptoňana, zatímco Kate a Kara Danversová se pokusí spojit s Brucem Waynem. Mia Smoaková se zaměří na Saru Lanceovou; Mick Rory v sobě objeví skrytý talent a Lex Luthor se vrací. (HBO Europe)

(více)

Recenze (10)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do konceptu seriálu zaradený krátky príbeh v ktorom sa stretáva viacero postáv z iných komiksov a seriálov, ktorí bojujú o záchranu sveta mal byť pokusom o prilákanie väčšieho množstva divákov k seriálu Batwoman čo podľa počtu hodnotení na čsfd vyšlo, ale tak slabému seriálu akým je Batwoman určite nepomohlo. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V několika momentach vtipné ... hlavně díky postavě Lexe Luthora ... jinak si myslím, že úplná blbost a další kokotina ve "světě" - "multiversu" zmrvených a násilně kombinovaných a smyslu pozbývajících jen mozek vymývajících slátanin ... kouknuto jen ze zvědavosti na zabití času ... mám teď pocit, že jsem přišel nejmíň o sto bodů IQ ... ale obdivuji herce/čky, co do toho jdou a účinkují v takových paskvilech ... být si vědom svého hereckého talentu a umu působit na kameru a diváky dobře, uvěřitelně, sympaticky a přirozeně, a přitom být oblečen v dementním oblečku, který mi vůbec nesedí, ohánět se plastovou pistolkou nebo imitací kovové tyčky a ještě navrch pronášet takové žvásty, že by se i blázen v Bohnicích propadal studem, musím uznat, že ti herci/čky mají teda total supermanovskou toleranci k debilitě a zabíjení si potenciálu kvalitního herectví ... pro mě jsou hlavní hrdinové ti herci/čky, kteří doslova zabíjejí svůj herecký um v takovýchto nic neříkajících a bez smyslu ( pro koho točených ) snímků ... tolik zbytečných seriálů - tolik sérií - tolik dílů - takovou dobu - vydržet takové degradace sebeúcty a hereckých schopností ... to chce opravdu kuráž ... ?! ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele

Kdyby mě na tenhle obří crossover nenalákalo oznámení účasti mnoha superspeciálních postav a jejich nynějšího uvedení do příběhu, tak by mě druhá epizoda mnou tak očekávané události přímo iritovala. V první třičtvrtěhodince došlo na nečekaný odchod, jež jsem čekal mnohem emotivnější a tady scénáristé přišli vůbec s nejhorším vyústěním. Dejte s otravným Constantinem a přímo debilním Lazarus Pitem pokoj a soustřeďte se na záchranu vesmíru, prosím! P. S. Batwoman rozhodně nemám v plánu sledovat, ale konečně jsem Ruby Rose celkem sednul na lep. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Vlastně je to podruhé, kdy jsem zešílel a bojoval sám se sebou." Crisis on Infinite Earths 2: Brandon Routh jako Superman, co se vrátil. Souboj dvou Supermanů a malé cameo Toma Wellinga a Erici Durance ze Smallville - Fajn. Kevin Conroy jako postižený Bruce Wayne jen proto, že ho namluvil v pár animákách - otřesný. Na konci dojde k oživení Arrowa, ale jinak je to ukecaná epizoda. - 60%. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle už byla čistá sranda. Jon Cryer jako Lex Luthor? :D Návrat Brandona Routha jako Supermana? Další hostovačka Matta Ryana jako Johna Constantina? Tom Welling a Erica Durance jako Clark Kent a Lois Lane ze Smallvillu (Earth-167)? A v neposlední řadě Kevin Conroy konečně jako Batman, když už ho namluvil v tolika animácích? Pokud existuje někdo, kdo sleduje pouze Batwoman, tak se po minulém masakru musel hodně podivit. Protože tohle není díl, ale fan servis. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama