Reklama

Reklama

Ao no kaerimiči

Trailer

Obsahy(1)

Film Ao no Kaerimiči je příběhem skupiny středoškoláků po maturitě, kteří se rozlétávají do světa a snaží se následovat svoje životní sny, touhy a přání. Jak už to tak bývá, není vždy všechno snadné a přímočaré a peripetie příběhu nabírá na obrátkách v okamžiku, kdy jeden z nich spáchá sebevraždu. Pocit kolektivní viny se začíná vynořovat z příběhu a těžce dopadá i na ostatní. (ing.man)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Rozjezd je fajn, ale brzdění divně drhlo. Sledujeme sedm kamarádů-spolužáků ze střední, kteří se rozejdou po konci školy, každý směřuje svým tempem a směrem jinam, každý má svůj příběh. Ale těch lidiček, které sledujeme, je příliš, takže se nejedná o nějakou hlubokou sondu do života po střední, kdy končí či začínají sny. Naopak je to povrchní, vždycky dostaneme jen útržek nějaké situace, ve které se zrovna sledovaná postava ocitla, takže to neumí úplně promluvit divákovi do duše. Průměrná sladkohořká (spíš hořká) podívaná. Průměrné jsou i výkony hlavních představitelů, podle mě se sami nedokázali do svých postav vžít, aby je mohli ztvárnit lépe. Útržky z japonské společnosti – tak bych to nazvala. ()

ing.man 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zase tak průměrné, jak by se zdálo, soudě dle komentářů všude po internetu. Všechny si stěžují na malou psychologickou propracovanost, ale já myslím, že ta sonda do života byla spíš sociologická. Film jsem musel vidět hlavně proto abych věděl jak se daří Máni po odchodu z H!P a líbilo se mi jak hrála, vlastně za ni jsem dal i půl hvězdy navíc. Film jinak nic nového nepřináší, prostě jen drama o spolužácích po maturitě. Linky jsem stíhal sledovat, nevadilo mi tolik postav. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama