Reklama

Reklama

Studené nohy

  • Německo Kalte Füße (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Denis (Emilio Sakraya) je treťotriedny lupič, ktorý potrebuje zaplatiť dlhy nekompromisným gaunerom. Aby získal peniaze, vláme sa do rakúskej zimnej chaty bohatého podnikateľa a pacienta po mŕtvici Raimunda (Heiner Lauterbach). Zdá sa to ako dokonalý plán až do chvíle, keď región zasiahne zúriaca snehová búrka práve v čase, keď na návštevu prichádza Raimundova vnučka Charlotte (Sonja Gerhardt), ktorá si Denisa pomýli s novým ošetrovateľom. Keďže útek neprichádza do úvahy, Denis sa rozhodne hrať túto hru. Nasleduje zábavná hra na mačku a myš, v ktorej sú podozrievavá Charlotte, jej starý otec, ktorý všetko vidí, ale nehovorí a nemôže sa hýbať, a bystrý mladík nečakane nútení spojiť svoje sily... (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

freddy 

všechny recenze uživatele

Že Němci umí točit vtipný komedie jsem se přesvědčil už například u Fakjů, pane učiteli. Ale že dokážou natočit jednu z nejvtipnějších silničních honiček, to by mě ve snu nenapadlo, aneb když nemáte auto, vezměte si lyže, staršího chlapa po mrtvici na kolečkovým křesle, dejte mu do ruky brokovnici a rozjeďte to na maximální otáčky. Tahle scéna je za mně jedna z nejvtipnějších, kterou jsem letos v Košicích viděl. a už jen proto se vyplatí věnovat pozornost týhle zpropadeně vtipný komedii o docela sympatickým mladíkovi s dokonale vymakaným tělem (kde jen ty Němci tyhle herce berou), kterej dluží nějaký prachy a je donucen jít vyloupit barák bohatýho chlapa po mrtvici, ale narazí tam nejen na něj, ale i na jeho vnučku, a je nucen improvizovat. Za mě osobně hodně vydařená komedie, která mě rozesmála v mnoha situacích, která nabízí super vtipný příběh, sympatické postavy a celkově to bylo tak nějak na pohodu a bylo to milý a mega odpočinkový, přitom to ale nenudilo. Za mě hodně sympatický a troufám si říci nezapomenutelný komediální zážitek, který bych si dal klidně znovu. [27. Art Film Fest Košice] ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Slušná teenagerská romantická a navyše aj kriminálna komédia. V ľubovoľnom poradí, vyberte si. Viac ale snímka poteší v momentoch, kedy spolu zápasia v štýle Sám doma paralyzovaný dedo a nečakaný návštevník. Našťastie ale funguje aj chémia medzi oboma teenagermi, snáď až na tú referenciu na Rýchlo a zbesilo nepôsobí ich konfrontácia nikdy otravne. Dokonale pobaví predovšetkým bláznivé finále, ktoré je samozrejme úplne mimo fyzikálne zákony, ale v podstate celý film posunulo o úroveň vyššie. ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Nemecky humor opat na kvalitnej urovni,vyborna komedia so skvelou zapletkou a velmi sympatickym hereckym obsadenim,Sonja Gerhardt je kocka a Emilio Sakraya pohodak,taktiez bodoval aj Heiner Lauterbach,cele sa to odohrava v peknom zasnezenom prostredi,trosku romantiky do toho a vysledok nema chybu...:-) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Podľa hodnotenia som očakával niečo vtipnejšie. Teda keď dedo vyblinká na mladého chlapca jedlo, to mne napríklad nepríde vtipné. Celkovo mi to prišlo také priemerné vo všetkých aspektoch, humor, dejová linka, herecké výkony, nič nadštandardné. Sonju Gerhardt síce prirovnávajú k Jennifer Lawrence, mne však skôr podobou pripomína Reese Witherspoon. Každopádne je herecky v úzadí za svojimi americkými kolegyňami. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sympatická romantická komedie o zlodějovi, který se vloupá do domu majiteli, který je právě po mozkové mrtvici. Nemůže mluvit, je na vozíčku a ve stejnou chvíli dojde i jeho vnučka, která považuje zloděje za ošetřovatele. Poměrně nápaditý a originální příběh, který místy připomíná kultovní francouzské Nedotknutelné.V první polovině celkem slušně funguje humor s pár odvážnými scénami ( rampouch!:D), ta druhá sází spíš na romantiku, což díky příjemným postavám není úplně otravné. Koukatelné, milé, dá se zasmát. 6.5/10. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama