Reklama

Reklama

Otryv

Trailer 2

Obsahy(1)

Skupinka piatich mladých ľudí, ktorí chcú osláviť Silvester na vrchole hory, uviazne v lanovke. To, čo začalo ako dobrodružná párty, sa čoskoro stane bojom o prežitie. (dixx)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (23)

ARI50 

všechny recenze uživatele

No celkem slušná jízda, nový rok se přátelům dvakrát nepovedl, herecky hodně příjemné. Pár špatných záběru a menší adrenalin smrti, slečna může být ráda že tuhle smrtící zimu vůbec přežila. Pár drobnosti které by se dalo vylepšit nebo změnit se určitě najde ale i tak jsem spokojený, bylo to slušně zajímavé, když je smrt na jazyku tak je jedno jestli jste přátelé, bohužel. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Všichni si asi moc dobře pamatujeme Frozen, to bylo už tehdy něco originálního a průlomovýho. Teď rusové přišli s jejich verzí ale v kabinkový lanovce. Škoda, že tam těch lidí nebylo víc, i když respektuju rozhodnutí Kirilla a bylo mi v tu chvíli jasný, o co mu šlo. Nicméně i tak nepochopíš tu debilitu některejch postav, to prostě degraduje celej film. Na druhou stranu, nebyl to horor, takže jako thriller to mělo atmosféru víc než ucházející. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Rusi ma prestavajú baviť, čo sa týka hororov. Poslednej dobe čo horor, to neoriginálna a predvídateľná kravina, spamätajte sa. A tato bohužiaľ nieje výnimkou. Presne je tu to hnusne klise. Je partia dobre naladených mladých ludi, idu na lanovku, niečo sa poserie a hned je tu jeden chrapun, jeden akože záchranca, slična deva a holka čo chce pre každého dobre. Je to stokrát prevarené téma i keď na lanovke ich zas tak nieje. Ale koncept je ten istý ako u milióna podobných filmov, to naozaj nieje dobré. Nuda ako v supermarkete. Slabé 2*. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nepříliš působivý ruský pokus natočit nenáročný thriller v "západním" (americkém) stylu. Námět dobrý, i když standardně béčkově slabomyslný, napěchovaný obligátním nelogickým chováním postav a nepravděpodobnou zápletkou plnou nelogičností a nesmyslů, ale což o to, to je u podobných oddechovek běžné a nepovažuju to za mínus. Ale nebavily mě nesympatické postavy, nebavily mě pitomé anglofonní songy, nebavila mě nenápaditá šablonovitost a předvídatelnost, nebavila mě snaha o "šmrncovní coolovost" - čeho si u ruských filmů obvykle nejvíc cením, tedy specifického ruského stylu, se mi tu nedostalo. Obdobný americký Frozen z r.2010 je po všech stránkách lepší, záživnější, jeho postavy zajímavější, i když jeho scénář je podobně blbý. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Je to velká škoda. Čekal jsem parádní film, už podle obalu DVD. Průměrné herecké obsazení. Když se čekalo na nějakou akci, tak to byl sen. A ta srdcervoucí představa mámy a táty... A nelogické chování toho blbečka, co nenastoupil? Já už čekal, že bude ručkovat po tom laně k lanovce a obejme tu svoji frndu. Taky to mohlo být sci-fi a ta jeho milá mohla odletět s jeho drakem :-) ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama