Reklama

Reklama

Králové divočiny

  • USA Surviving the Wild

VOD (1)

Obsahy(1)

Po smrti svého dědečka Guse se jeho třináctiletý vnuk Shaun rozhodne, navzdory výslovnému přání svých rodičů, že jeho popel rozptýlí na hoře Delilah. A tak se vydává na cestu plnou dobrodružství, na které ho provází nejen jeho nejlepší kamarád pes Riley, ale také duch jeho dědečka... (TV Prima)

Recenze (3)

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Lidé s tím popelem někdy ale nadělají cavyků. Já jsem pro případ mého úmrtí už před časem dal jasné dispozice: kremace bez obřadu a popel nechat rozptýlit na rozptylové loučce (po větru). Obstojí téma rozptylování popela jako námět filmu? Jistěže ano, pokud se jej chopí někdo talentovaný! Pádným důkazem je Felliniho film A loď pluje. Naproti tomu film Králové divočiny se tak úplně nepovedl. Je to sentimentální americký kýč, kde mě nudilo snad všechno, hlavním hrdinou počínaje přes ducha jeho dědečka až po toho čokla. ()

Lucinek 

všechny recenze uživatele

Mně film zaujal a líbil se mi. V záplavě braku, který dnes v televizi běží, je tento snímek příjemným překvapením. Postava dědečka sázela vtipné a trefné hlášky, takže všechny postavy byly sympaticky “protivné”. Zkrátka film pro celou rodinu, který stojí za shlédnutí . :) ()

Reklama

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Markíza, sobota doobeda, cieľovka do 12. Ako náhle sa nad tým zamyslíte, začnete rozoberať konanie postáv a nebodaj ste aj zálesák amatér s viac skúsenosťami a chalanko, tak to musíte so znechutením vypnúť. Záver je emočná pílka, ktorá absolútne nedáva zmysel. Čím dlhšie to trvá, tým sa to horšie pozerá. ODPAD! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama