Reklama

Reklama

Narušitel

  • USA The Intruder (více)
Trailer

Mladí manželé (Michael Ealy a Meagan Goodová) si koupí vysněný dům v Napa Valley v domnění, že našli dokonalý domov pro založení rodiny. Když se k nim však muž, od kterého nemovitost koupili (Dennis Quaid), začne potajmu vkrádat a narušovat jim život, pojmou podezření, že se za rychlým prodejem skrývají temné úmysly. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak s urcitostou zabudnite,ze sa jedna o horor,v ziadnom pripade,je to jasny thriller,v ktorom sa po hereckej stranke predviedol hlavne Dennis Quaid ako psychopat,ktoreho zahral velmi dobre a fajn sa pozeralo aj na Maegan Good,pekna zena,film ma sice slabsie chvile,ale aj tak mozem povedat,ze je to nadpriemer v tomto zanri...:-) ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Slušná variace na thrillery alá osmdesátky o podivně milých a tak trochu vyšinutých chlapících ze sousedství, kteří Vám a Vaší milé mají v plánu udělat ze života peklíčko. První půlka mě bavila dost, dobře pomalu budované napětí protkané povedenými záběry na čokoládovou prcinu a San Francisco.. pak už to ale jede ve vyloženě béčkových kolejích, které ničím nepřekvapí, ale ani neurazí. U podobných snímků záleží především na výkonu hlavního parchanta a tady není o čem - Dennis Quaid je tu naprosto perfektní, zahrál to skvěle a vidět ho po delší době v hlavní roli jsem si fakt užil. 6/10 ()

Reklama

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Hele pohoda ... Jednak díky uživatelce Asia Power za parádní komentář, jako vždy. Kterej mě na ten film nalákal. Téma je vděčný a fajn. Dycky se mi líbí, jak se psychopat "sneaky-sneky-šmíry-šmíry" nenáápadně vkrádá do soukromí hlavních hrdinů. Tady tomu nebylo jinak. Psychouš je odpornej a chce ho nasoukat do Meagany Goodové, která se zde vystavuje a kroutí a tváří jako super-afro-hot-girl. A myslel jsem, že je aspoň ukáže, ale ono ne. Dokonce i sprchovací scéna byla tak zamlžená, že nebylo vidět nic. To mi pak vynahradil internet se třemi fotkami pro jejího manžela pouze (!!) , od hackera vytažený ze soukromé pošty na instáči ... A pánové, ty jsou teda vytažený!! :-D No ale to jsem se nějak odpoutal od tématu... Od začátku do konce film drží pozornost diváka v mírném napětí. Každopádně páreček k pohledání, ani když přežili psychopata, tak spolu asi dlouho by pak stejně nevydrželi ... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8miliónovTržby USA $35,419,122Tržby Celosvetovo $36,599,361Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Ošuntelí Dennis Quaid terorizuje nových obytníkov svojho bývalého sýdla. Úvod ešte v norme, rozbeh nie je zlý ale postupne to začne otravovať, postavy rovnako, začne to byť dosť tuctové, v konečnom výsledku skoro vyprchané. /50%/ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bílý psychopat s červenou kšiltovkou terorizuje černý pár, který představuje mokrý sen všech liberálů. Proč? Režisér nám tvrdí, že je to kvůli domu, jenž byl Donaldův volič nucen prodat, ale všichni víme, že je za tím něco jiného. V tomto ohledu to bylo tak okatě blbé, až to bylo zábavné. A nejspíš to bylo to nejzábavnější na celém filmu, protože příběh je rutinní a tak zoufale neoriginální, že už to asi ani víc nejde. Nicméně Quaida to baví a celkem to odsýpá, takže se na to dá bez větších problémů dívat. Nicméně na víc jak průměr to nestačí. 50% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama