Reklama

Reklama

Vánoční princ: Královská svatba

  • USA A Christmas Prince: The Royal Wedding
Trailer

VOD (1)

Recenze (20)

Zíza 

všechny recenze uživatele

To je tak blbý, až si musím pustit třetí díl. Korupce v rozdávání státních peněz, nabourání do státního archivu, žurnalistická práce, Sahid, ... prostě všechno je to strašně pitomý, až to bolí. Jenomže... Myslím, že s postupujícím časem jak víc a víc koukám na tyhle vánoční televizní zkázy, mě to víc baví. :-D Jinak bych to dostalo o hvězdičku míň. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"A Christmas Prince: The Royal Wedding" je nie moc vydareným pokračovaním relatívne priemerného vianočného filmu. Stretáme sa o rok. A bude svadba. A čo všetko sa môže pokaziť? No minimálne už len fakt, že dostávame novú postavu Sahila, ktorý organizuje svadby. A je to podľa mňa jedna z najotravnejších postáv, čo som videl za celý rok. Ale podobne otravná je aj Mrs. Averill. A jednotlivé protokoly, ktoré bránia, aby mohla byť Amber sama sebou. Pravdou je, že Rose McIver je najlepšou časťou celého filmu. Nebyť jej, tak by to dopadlo oveľa horšie. Dokáže tomu dať to potrebné srdce, ktorá dala aj prvému filmu. Takže s ňou nemám problém. Rovnako aj Emily je stále energická a vtipná a vie pobaviť. A priznávam, že sa mi páči, že sa Simon po minulom filme rozhodne spraviť niečo lepšie. No zvyšok filmu je podľa mňa dosť bieda. Ben Lamb v tomto filme moc herectva neponúka. A keď rozpráva svoje vety, tak to pôsobí veľmi neprirodzene. V minulom filme bol celkom prirodzený, no tu bol tak strojený, že som mu to často neveril. Efekty počas sánkovania sú strašné. To je ako keby sa to točilo niekedy v 60-tych rokoch. Sorry ľudia, ale film vyšiel roku 2018. A takéto efekty mu tolerovať nebudem. Príbeh je viac-menej opäť predvídateľný. Je tu opäť zloduch, ktorý teraz tuneluje prachy krajiny. A pochopíte rýchlo, kto to je. Sem-tam je tu vtipná hláška, no najväčšia dávka humoru pre mňa nefunguje. Je to ďalší lacný Netflix vianočný film. Uvidíme čo prinesie tohto roku ešte tretie pokračovanie. Bude to lepšie? Alebo to skončí úplnou tragédiou? Zistíme v decembri. Hodnotenie: C- ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Tohle hodně bolelo. Pokračování vánoční romance ztratilo romantiku, vánoční kouzlo a v podstatě i jakýkoli smysluplný děj. Zápletka, kterou snad stloukli dohromady v nějaké chráněné dílničce retardů, je nesmyslná dokonce i když vytuníte toleranci na maximum a kritické myšlení zamknete někam do komory. Postavy někde poztrácely vše co je dělalo sympatickými, z moudrého otce je navíc po přeobsazení ukázkový křupan, a jako by toho nebylo dost, dere se do popředí otravně afektovaný ovšem rasově, genderově a vůbec všemožně multikulturně bezchybný exot. ()

hansel97 odpad!

všechny recenze uživatele

Z letošní vánoční nabídky Netflixu dost možná ten největší výplach. Vzhledem k tomu, že jde o sequel k prvnímu filmu, který byl také horší než letošní kousky, to nepřekvapí. Ovšem snaha o příběh, nové postavy a to všechno jde vedle. Příjemné jsou vánoční kýčovité scenérie a Rose McIver je mi trochu líto, ale tohle by se vám nelíbilo ani na drogách. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ake vánoce? Tohle už bylo hodně slabé, nepovedené pokračování, svadba jak víno, hudba až boli uši, ještě že jsem to nepouštěl na svátky. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Mám v sobě určitej druh masochismu. Většinou se kouknu i na další díl(y), i když ten první stál za prd. To samý mám u knížek. Hele a tady půjdu jak koukám proti proudu, protože tohle se mi asi líbilo o krapítek víc jak jednička. A to má v tento čas jednička krásných modrých 43% a tato dvojka 29%. Ty brďo a koukám, že je už i trojka! Kristebožeježíši. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli měla jednička alespoň náznak nějakýho filmu, dvojka to už nemá. Tady není už vyloženě nic. Ani občasný humor, ani nějaká vtipná scénka. Celý to je blbý a nudný. Rose mám moc rád díky iZombie, ale tady teda je vidět jak příšerná to je herečka. ()

hazdrova odpad!

všechny recenze uživatele

Toto som si zapla jeden večer, keď som sa nudila. Radšej som si mala pozrieť nejakú klasiku a neplytvať svojim časom. Odpad. ()

Felisr odpad!

všechny recenze uživatele

Nechala jsem se týrat celých deset minut. Radši mě zabte, než to vidět celé. A to jsem prosím velkou příznivkyní romantiky. ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

Tam, kde první díl jakž takž funguje, dvojka selhává na plné čáře. Největšími problém jsou nejen průhlednost a tupost, ale hlavně nuda, která prostupuje naskrz celým filmem. Zde se dokonce nedá ani zasmát hloupostem, které v tomto filmu působí strašně hloupě, zatímco v prvním nějakým způsobem fungovaly. ()

Domislava95 odpad!

všechny recenze uživatele

Já vlastně nevím, proč jsem se na to dívala, když jsem věděla, že to bude strašný sebemučení. Prosím, už žádný pokračování tohodle mega cringe příběhu. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Změna režiséra filmu opravdu neprospěla. Vlastně vůbec žádná změna. Ať už se totiž jedná o přeobsazení otce někým otravným, změnou profese Sarah Douglas tak aby byla ještě víc protivná, ale hlavně přidáním neskutečně nesnesitelného svatebního organizátora, kterému jsem nechtěl nic jiného než ublížit… změny prostě celý snímek výrazně poškodili. Vánoční princ si díky hlavní hrdince a králově sestře dokázal udržet ještě jiskřičku kouzla, ale že by jí dokázal v pokračování nějak líp využít už bohužel nevěřím. ()

Yaan2 

všechny recenze uživatele

První díl vypadal, že má parta herců ráda záběry z New Yorku a natáčení v Rumunsku. Abracadabra a je tu druhý díl... ()

Jirkacek 

všechny recenze uživatele

K tomu, abych se podíval na snímek Vánoční princ 2 z roku 2018 jsem využil nabídku společnosti NETFLIX a tak se jednoho večera tato romantická komedie objevila na obrazovce naší korejské televize. Byl jsem zvědav, zda si dvojka udrží alespoň průměrné hodnocení, neboť podle mých zkušeností mívá druhé pokračování problém zachovat kvalitu. Ve dvojce jsme se opět setkali s bývalou novinářkou Amber Moore (Rose McIver), princem Richardem (Ben Lamb), pravou rukou královny Averill (Sarah Souhlas), postiženou mladou princeznou Emily (Honor Kneafsey), Richardovým bratrancem Simonem (Theo Devaney), starou královnou (Alice Krige) či věrným lokajem Littlem (Richard Ashton). Dvojka se odehrávala rok po událostech v prvním díle a šlo o svatbu obou mladých lidí, kteří však na sebe neměli moc času. Amber byla zahlcena diktátorskými tradicemi královského protokolu a nedostatkem kontroly nad vlastní svatbou, kterou ovládal okázalý návrhář Sahil a paní Averillová, zatímco Richard bojoval s neúspěšnou implementací svého programu ekonomické revitalizace království, která záhadně nefungovala. Zemi trápila nezaměstnanost a nízké mzdy, takže obyvatelstvo bylo pochopitelně nespokojené. Královna Helena přivedla starého rodinného přítele lorda Leopolda, aby zjistil důvody nefunkčnosti ekonomických novinek a mezitím se Simon, zchudlý kvůli rozvodu se Sophií vrátil, aby prosil o návrat do paláce. Vztah Amber a Richarda byl napjatý, protože Richard byl stále více rozptylován královskými požadavky a Amber se odmítala podřizovat přísným pokynům paní Averillové….Poté, co Amber obdržela hořké vánoční přání od nezaměstnaného dělníka, začala zkoumat královské finance se svými přáteli z prvního dílu, kteří přišli oslavit její svatbu. Dozvěděla se, že iniciativa krále selhala kvůli odlivu peněz ze země do nově založených společností a pak se do řešení záhady zapojil Simon. S pomocí Emily se skupina nabourala na stránku, kde odhalili majitele nových společností, které byly ve vlastnictví Leopolda. A pak už vše dospělo ke svatbě a byl konec. Druhý díl bohužel naplnil mé očekávání a o poznání méně mne bavil. Nicméně mi film dokonale seděl do vánočního období, kdy jsme si jej doma pustili a to o šlo. Dlouho jsem přemýšlel, jestli tomuto rodinnému filmu mám dát dvě či tři hvězdy a nakonec jsem se rozhodl následovně. Suma sumárum, druhý díl Vánočního prince ode mne obdržel dvě svatební hvězdy **. ()

Reklama

Reklama