Reklama

Reklama

Bi Life

(pořad)
  • Velká Británie The Bi Life
všechny plakáty
Reality-TV
Velká Británie, 2018, 40 min

Účinkují:

Courtney Act (moderátor)

Obsahy(1)

Bi Life je desetidílná reality série, která nabídne exkluzivní pohled na bisexuály a randění. V show budete sledovat skupinu bisexuálních či pochybujících britských single, kteří jsou podrobeni největšímu dobrodružství s cílem najít si lásku. (E! Entertainment)

Recenze (2)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Podíval jsem se na zatím dostupné díly a ujistil se v tom, že největším trumfem v této seznamovací show bude asi Shane/Courtney, který ale nesoutěží. Co ten dokáže ... nepoznáte téměř, že je to ve skutečnosti muž, musel jsem slupnout šestou řadu RPDR znovu. Určitě se budu dívat na další díly této série, nicméně vše je vypočítáno spíše na efekt. Jistě úzkostlivě vybraní soutěžící se tam stále uculují a ukazují své dokonalé chrupy, ze všeho jsou "překvapení", vše je "úžasné". Ve skutečnosti každý má orientaci jen jednu, ale umí se bisexuálně chovat a o tom tento pořad je, osvěžený tím, že vše probíhá v krásné Barceloně ...5656 ()

Sinner. 

všechny recenze uživatele

První britská bisexuální reality show vás vrací do doby, kdy jste sami randili. Znovu si prožijete tu nervozitu a vzrušení, když se máte s někým poprvé setkat, ale i bolest a slzy, které k milostnému životu také patří. Show se stává zajímavější především ve své druhé polovině, kdy si k jednotlivým účastníkům už vytvoříte vztah, fandíte jim v jejich úsilí najít spřízněnou duši a prožíváte zklamání z každého jejich neúspěchu. Zároveň se tu naplno projeví skutečnost, že si vztah mnohem snáze vytvoříte k někomu, se kterým žijete společně ve vile, než k člověku, kterého vidíte poprvé. S posledními díly se také pomalu vyostřují emoce, aby vám bylo neúprosně připomenuto, že v lásce je vše povoleno a ve finále bývá často někdo citově zraněn. A ačkoliv je pořad propagován jako bisexuální show, nedokáži se zbavit pocitu, že bisexuální chování z vás ještě bisexuála nedělá. Většina účastníků totiž převážně inklinuje k osobám stejného pohlaví. Příjemnou třešničkou je pak nádherná Barcelona a Courtney Act. ()

Reklama

Reklama