Reklama

Reklama

Poslední císařovna

(seriál)
  • Jižní Korea Hwanghuui pumgyeok (více)

VOD (1)

Epizody(26)

V současné Koreji vládne císař. Ožení se s milou muzikálovou herečkou, která vstupuje do nesmlouvavého světa, plného hrozivých tajemství. (Netflix)

Recenze (5)

Krysap 

všechny recenze uživatele

Obrovský zklamání. Podle informací před začátkem jsem čekala něco opravdu dramatickýho a nadprůměrnýho. Místo toho jsem dostala sice ucházející, ale typickou obyčejnou telenovelu se vším všudy. První díly byly k nevydržení, v paláci jsem si říkala, že to nebude zase tak zlý, ale druhá půlka s rádoby veselými scénkami císaře se nedaly vydržet. Dopřetáčela jsem to pouze kvůli WangShikově pomstě, ale když jsem zjistila, že kvůli neplánovanýmu prodloužení tam Choi Jin Hyuk už nebude, musím konstatovat, že už tak dost nepovedený slátanině autoři nasadili korunu. :-( ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Stojí za to pozrieť aspoň jednu časť len z jedného zásadného antropologického dôvodu. Tu je ďalší živý dôkaz, že šikmáči nestarnú. 39 ročná tu vyzerá ako dvaciatka a 29 ročná herečka tu zas vyzerá ako pokrm pre R Kellyho. ()

Reklama

Lex.San 

všechny recenze uživatele

Už od prvního dílu mi bylo jasné, že Last Empress bude úplně jiným seriálem, než za jakým jsem jej při čtení shrnutí považoval. Pletichaření, politikaření a honba za mocí zde prostě hrály první housle. Romantika a komedie byly upozaděny, ale to mi nevadilo, i tak jsem byl totiž zvědavý na celkové vyznění příběhu. Považuji proto za paradoxní fakt, že v průběhu sledování mi postupně začala právě ona odlehčenost v podobě romanticko-komediální linky připadat nepatřičná (byť jsem od Last Empress v počátcích očekával spíše něco takového). Některé situace zde byly vyřešeny elegantněji, jiné už méně. Bohužel jsem se ke konci příběhu neubránil pocitu jistého přetahování se mezi jednotlivými postavami a tím pádem i natahování celého příběhu. Jang NaRa i Choi Jin Hyuk patří mezi mé oblíbené herce a rád jsem je viděl hrát v jednom seriálu, bohužel společných scén měli nemnoho a jejich vztah vyzněl naprázdno. Celkově mi připadá, že celý seriál jaksi vyšuměl do ztracena ještě před svým koncem. Řemeslně je Last Empress zvládnuta velmi dobře – hudba, kostýmy či kamera – ale příběhově mi to, hlavně ke konci, úplně nesedlo – slabé 3* (6/10) ()

mmatuli 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál, vždy jsem se nemohla dočkat dalšího dílu. Parádní intriky a hezké prostředí. Jen ten závěr nic moc. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Po prvých 34 častiach (alebo 17) musím pokývnuť hlavou. Vynikajúci seriál plný intríg, pomsty, akčných scén, drámy atď. Presne to, čo do seriálu patrí. Cisárova postava je napísaná ÚŽASNE!!! Je jednou z najzaujímavejších postáv aká existuje. Viete že je jedným z hlavných antagonistov ale od prvého momentu ho zbožňujete. Rovnako aj Min Yu Ra. Neuveriteľne zaujímavé charaktery, ktorých osud vás naozaj zaujíma. Je mi až ľúto, keď musím podotknúť, že Jang Na Ra a Choi Jin-Hyeok hrajú v príbehu až druhé husle. Ich postavy sú tiež výborne napísané, ale pre diváka, nie až tak zaujímavé ako Lee Hyuk a Yu Ra. 85% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Původně avizovaný jihokorejský herec Jeong-tae Kim se své role seriálového Pil-joo Ma vzdal krátce po tom, co mu byla ošetřujícími lékaři diagnostikována rakovina jater. V jeho roli se tak objevil herec Joo-man Yoo. (Conspi)

Reklama

Reklama