Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Válkou poznamenaný lovec hlav je donucen odjet do Londýna, kde má pátrat po propuštěném agentovi CIA. To jej ale svede do konfliktu s kamarádem z války a jeho soukromou armádou. (Bontonfilm)

Recenze (23)

Marze 

všechny recenze uživatele

Rutinní a zapomenutelný příklad tohoto žánru, jehož sledování se u mě stalo cvičením v trpělivosti. Tato akčně dobrodružná pohádka má krvavé násilí a jazyk. A ještě s béčkovým rozpočtem. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Laciný akčňák, kde si parta unylých chlapíků, hraje na vojáky a divák u toho nevěřícně kroutí hlavou. Milo Gibson se vůbec nepotatil. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zabiják ve službách CIA přijíždí do Londýna, kde má za úkol sundat obchodníka se zbraněmi, pro kterého pracuje jeho bývalý spolubojovník z Afghánistánu. Začalo to docela dobře a já se těšil na našláplé béčko. Jenže chyba lávky. Je fakt, že se tu hodně střílí, sem tam se kluci poperou a občas zahvízdají pneumatiky, ale všechno je to bez šťávy a bez nápadu. Rvačky mají navíc příšernou choreografii. Ani herecky to moc neoslní. Mladej Gibson mi svým depresivním výrazem začal lézt celkem záhy na nervy, Fichtnera si člověk moc neužije a ani zbytek za moc nestojí. Odsejpá to, takže se u toho dá vydržet, ale čekal bych, že se Hope od minula alespoň trochu posune. Bohužel. 30% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Slaby akcniak s minimom akcnych scen, nezaujimavou zapletkou, hercami bez stipky charizmy, ktori sa ani prilis nepokusaju hrat. Mlady Gibson len mlčky kuka do blba. Je rovnako nevyrazny ako mlady Eastwood. Jedineho dobreho herca zabiju po pol hodine. Cele je to tak strasne sterilne. Akcne sceny tvoria mensie prestrelky pri ktorych som mal pocit, ze sledujem nejake vojenske cvicenie. Su prevedene dost realisticky a vo velkej miere sa v nich vyuziva zmysluplna taktika. Ja na celom film ocenujem aspon jednu taku absurdnu drobnost, ktoru som par rokov dozadu povazoval za samozrejmost. Pri prestrelkach po sebe akteri skutocne strielaju. Samozrejme slepymi, ale fakt tam po zasahoch vybuchuju kapsulky a zo zbrani odlietavaju naboje. Ziadne CGI trapne iskierky. Holt, k stastiu mi staci malo. Ale film ako celok je sterilna nuda. 4/10. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nakoniec to nebol až taký dríst, ako som očakával. Celkom slušné tempo, veľa bojoviek, prestrelky s tlmičmi, súboje na nože a dej, ktorý mal snahu prekvapiť a trochu to dramatizovať. Solídne 2 z 5 ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Smutný sterilný podpriemer. Niekto si myslel, že keď bude hlavný hrdina vyzerať ako drsný Navy Seal, tak to stačí. Žiaľ nestačilo. ()

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

Válka ,která se vede v autech po síti pomocí mobilů a notebooků.A z nabušených kár vylezou aby se poprali....Možná byl herec Fichtner ve své roli rád že ho podřízli a začátku a nemusel v té slátanině učinkovat dál. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Nádejný začiatok klasického B-ho akčného filmu. Postupom času však stráca dych a používa klišé scény na úrovni C-ých filmov. Film bez výraznejšieho alebo dominantnejšieho hereckého nasadenia. Takže z mojej strany na hrane */**. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Další z filmů na jedno podívání a na kterej zapomenu hned, jak ho smažu. Začátek sice nebyl tak špatnej a já si nejdřív říkal, že to hodnocení tady je zbytečně nízký. Film nabízí spoustu akčních scén, přestřelek, nábojů vypálenejch jak v Rambovi. Některý tyhle akční scény jsou natočený fakt dobře, některý zase přehnaně. Největší průser je ale celková zápletka, né moc dobrej příběh, intriky, zrady, pokerová tvář hlavního představitele - to všechno se ve mě nashromáždilo a závěr filmu jsem dokoukal se sebezapřením a očima tlačil čas. 40%. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Je vysoko pravdepodobne, ze divakovi zhyckanemu americkymi vybuchmi a globalnymi stelbami bude vadit prizemny britsky styl. Naopak, strelba je luxusne presna, krytie tu ma vyznam, zli nie su uplne mimozny a kratka pribehovost jednej akcie ide presne ucelnym tempom. Je ale pravdou tiez tvrdenie, ze reziser nechcel nechat nejake autorstvo, rutina ide rovnobezne a minutami a herci az na 2 vynimky nenachadzaju svoje poslanie, beru balik a idu dalej. Sukromne nezhody idu bokom lebo su ako past na oko, no mrtva zena, skupinka dobrych je plusom. Diablovi muzi nemaju narok na cisty spanok, nezmyselne teroristicke zakony su okrajovou kritikou len v jednom zaverecnom dialogu. Inac len to, ze peniaze nikdy nesmrdia. A este detail. Civilnejsie posobiaci ruski orgaznivoany zlocin snad nebol este takto zobrazeny. ( videne 18.9.2020, Bdrip) ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Tři prdele akce, rozborky sborky, auta na dálkový ovládání, intriky, CIA, kokoti, bohužel výsledkem je pouze trapnost, trapná vypatlaná prázdná píčovina ! ...po půl roce si to dávím znova, v naději, že jsem to minule špatně pochopil.. Tzn: dodávám pro upřesnění. Už to vidět fakt nechci, je to sic našlapaný akcema, zákeřnostma, skoro celý se to topí ve tmě a v krvi, ale jinak mě to opět nikam neposunulo, takže děkuji, a mažu to z disku i z kebule. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

SPOILER ALERT To že tu hrá Melov syn neznamená nič. Jeho smutný ksicht je na prd a čo sa týka jeho psycho výlevov tak to tiež nie je žiadna sláva. Fincher je tu najlepší herec ale je odjebaný po pol hodine a černošský spolubojovník je tiež fajn ale žiaľ aj on to dosť rýchlo odpíska. Akcia celkom ok realistická a krvavá, súboje krátke a záporáci nevýrazný. priemer na jedno pozretie. ()

Reklama

Reklama