Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Umělkyně Kelly (Danica McKellarová), vyčerpaná z hektického světa chicagských galerií, se vrací na Vánoce domů do malebného Grand Valley. Doufá, že v ní kouzelná sváteční atmosféra jejího oblíbeného města znovu probudí lásku k umění a její život nabere nový směr. Podnikatel Leo (Brennan Elliott), který je pro své děti tím nejlepším otcem na světě, se letos o svátcích snaží spravedlivě rozdělit svůj čas mezi práci a rodinu. Když je pověřen úkolem ohodnotit úroveň hotelu v Grand Valley, považuje to za ideální příležitost, jak strávit rodinnou vánoční dovolenou. Netrvá dlouho a cesty Kelly a Lea se zkříží. Jakmile si Kelly začne v Grand Valley užívat své nejoblíbenější vánoční tradice společně s Leem a jeho dětmi, znovu v sobě zažehne skomírající vášeň pro umění. (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

papilon395 

všechny recenze uživatele

Film jako stvořený pro odpočinutí po vánočním shonu. Novodobá červená knihovna řeší prosperitu podnikání a ženskou emancipaci. Sympatičtí představitelé, hezké scenérie a samozřejmě šťastný konec v podobě nalezené lásky a návratu ke kořenům. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Hallmark na stou variaci na téma "romantika na nedělní dopoledne pro přítelkyni". Kdo ví co za filmy Hallmark už roky vypouští, ten ví co od Vánoce v Grand Valley čekat. Nic překvapivého, nic světoborného, jen prostě vánoční romantika jedoucí po jasných kolejích. ()

Carcooli 

všechny recenze uživatele

Téma omilane pořad dokola, ale nicméně se jedna o příjemný vánoční film, který dokáže navodit vánoční atmosféru :) ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama