Reklama

Reklama

Ranč nových začátků

(TV film)

Obsahy(1)

Bývalá trenérka dostihových koní Autumn nedávno ovdověla, nemá moc peněz a neví, co si sama počít s rančem, který jí zbyl na starosti. Nakonec se rozhodne, že ranč prodá. Ze zájemců o koupi si vybere, že ranč prodá pohlednému staviteli Jakeovi, který slibuje, že ho zachová co nejvíc v původním stavu. Ale ukáže se, že má úplně jiné záměry a ranč plánuje kompletně zrenovovat a rozprodat. Jake se nakonec rozhodne, že chce s Autumn začít podnikat a vybudovat na ranči penzion. Autumn, která se pomalu chystá na stěhování, nic o jeho původním ani novém záměru netuší a začne se s Jakem sbližovat... (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

laik_60 

všechny recenze uživatele

Ešteže mame na slovensku komerčné televízie. Tu sa američania sa zahrali na Rossamundu Pillcher. Nič moc. Ona by to ešte vylepšila. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Hezký romantický film bez špetky snahy. Všechno jede na volnoběh, herci jsou ale tentokrát prkenější a horší než v obvyklých Hallmarcích. Bez humoru, bez ničeho, co by se dalo alespoň trochu chválit. Možná až na tu lokalitu, prostředí ranče je jak ze sna. ()

Reklama

Galerie (28)

Reklama

Reklama