Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalá profesionální krasobruslařka Katie (Merritt Patterson) je najata králem San Senovy Alexanderem (Andrew Cooper), aby pomohla jeho dceři s vánočním krasobruslařským představením. Když Katie začne trávit čas na zámku, pocítí k sobě s králem vzájemné sympatie a nakonec se do sebe zamilují. Dopustí však obyvatelé San Senovy, kteří pokorně ctí tradice, aby se jejich král oženil s cizinkou? (HBO Europe)

(více)

Recenze (9)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Merritt Patterson je krásná herečka a je krásná herečka, no a to je vše přátelé. Asi natáčí jen vánoční filmy a popravdě jsem si ji spletl původně s Lauren Swickard z jiného vánočního filmu, ale asi je to ve směs jedno, protože všechno to je na stejné brdo. ()

ještěžiju odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud by jste se chtěli podívat na milý a ne tak hloupý vánoční romantický film .. tak tento rozhodně ne. Nejen že kostra příběhu, kde se krásná nezadaná dívka ocitne v nějakém zapadlém království, je notně ohraná, ale chybí tady aspoň nějaká menší komplikace v podobě nepřející komunity z království (ten náznak možných potíží uvedený v popisu filmu psal někdo, kdo si to cucal z prstu a film neviděl), příbuzenstva či služebnictva atd.. všichni se na sebe celý film tak neskutečně zoufale uculují, až to bolí. Za rok zřejmě natočí sotva hodinový film o tom, jak úspěšná ale svobodná podnikatelka přijede do jakéhosi malého království, jenž je ve finančních potížích, dá to tam do kupy, vezme si krále, osvojí si všechny jeho sirotčí děti a hlavně se vypořádá s rádci, co jsou akorát vyžírkové a málem přivedli království na buben. MOMENT .. to by mělo aspoň nějaký koncept... tady si děvčata chtěly akorát vydělat na vlastní kluziště a světe div se shrábly i ženichy. Scénář je od dvou lidí? Jeden napsal odstavec a ten druhý .. mu to schválil a dostal se tak rovněž na výplatní pásku. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Mno, atmosféru to mělo (velmi kýčovitou, nutno podotknout), nebyly tam až moc trapné scény a princezna-matka byla sympaťanda. Na druhou stranu to všudypřítomné usmívání a samí pouze dokonale krásní lidé, to bylo po chvíli otravné. Neurazilo mě to, ale vánoční stálice to pro mě nebude. ()

wege odpad!

všechny recenze uživatele

Mám docela rád romentické filmy, ale musí to mít myšlenku, být to přesvědčivé a nesmí to být plné klišé. Tady není nic, teda kromě toho klišé. Přemýšlím, zda jsem už po lobotomii nebo ne. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Až příliš úsměvů, očekávaný vývoj i konec, ale vánoční filmy jsou pohádky nikoliv dramata, co nastavují nějaké zrcadlo. V kriminálce čekáme mord, v muzikálu písně a tance, ve vánočních filmech romantiku a pohodu Vánoc. Kdo očekává to poslední, toho film nezklame. ()

Wajny13 

všechny recenze uživatele

Za mě příjemný vánoční film, který je sice neuvěřitelný, ale má příjemnou atmosféru a nejsou tu žádné stupidní absurdní situace. Obsazení není nijak hvězdné, za mě ale bylo velmi povedené. Jakási chemie mezi hlavními postavami fungovala. Jediné, co mi vadilo, že ve filmu není téměř žádné bruslení...alespoň to představení na konci, mohli nechat celé. Doporučuji, jeden z těch lepších. ()

Stepaja odpad!

všechny recenze uživatele

Musím se připojit k předchozímu komentáři. Neustálé úsměvy na všechny strany působily naprosto děsně. Děj vlastně o ničem. Děs, běs:/ ()

Levice05 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný děj rychle ubíhá v příjemné atmostéře bez trapných scén. Nepřetržitý úsměv hlavní hrdinky se však stane po chvíli otravným. K nočnímu balení vánočních dárků jako kulisa dostačující. Viděla jsem už horší. ()

Reklama

Reklama