Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V bohaté komunitě na pobřeží kalifornského městečka Monterey upozorní podezřelé úmrtí během benefiční akce místní základní školy na třenice a napětí mezi některými matkami. Dlouholeté důvěrné přítelkyně Madeline a Celeste vezmou pod svá ochranná křídla nově příchozí Jane a jejího syna Ziggyho, k velké nelibosti jiné matky Renaty. Incident, k němuž dojde mezi dětmi ve škole, rozpoutá žabomyší válku. (HBO Europe)

(více)

Recenze (29)

Marigold 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Talk fest s hranou a osvěžující nelineární strukturou, která je hodně zneklidňujícím kontrapunktem toho křupavého bryskního tónu dialogů. Rodinný spletenec s detektivním twistem, count me in. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Jean-Marc Fuck Yeah. Zoufalé manželky meets (já vím, že už vás to nejspíš prudí, ale nepoužil bych to, kdyby to nebyla pravda) True Detective, žeru to, strašně moc. Nicole už mi seriózně chyběla. 8/10 ()

emma53

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvé řadě jsem nadšená z titulkového songu a pak z rozjetého kolotoče pár rodin s dětmi a mezitím je po kouskách vsunuta podstatná část a to, kdo byl zavražděn, pokud je to "ono" označeno jako vražda a kdo za tím je? Jsou tam i známé herecké tváře, kde vyčnívá pochopitelně Reese s Nikol, ale mě zatím nejvíc zajímá tvář Shailene Woodley. Takže začínám čtyřkou, ale vše se může změnit.........jedeme dál..... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není snadné si vybudovat vztah k seriálu, který, pokud je sledován epizodicky, ztrácí své hlavní kouzlo. Kombinace představování postav, zpětných komentářů a neukotvení hlavního tématu by mělo vytvářet potencionální zájem, ale nemusí se tak dařit u každého. Zkrátka po pilotu jsem zcela jistě nadšená nebyla. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný rozjezd. Užíval jsem si jednotlivé charaktery a snažil se neztratit v množství postav. Neztratil. Výtečná atmosféra, skvěle zvolená forma, herecké výkony na jedničku, promyšlený rytmus, přesný střih, fajn soundtrack, sarkasmus na každém kroku. Třeba letošní Mindhunter od Finchera byl rovněž po režijní stránce vypiplaný, jenže Big Little Lies nás naopak od něj emočně vyždímá až na dřeň. Zatím velmi kompaktní a působivé. Plné lidí s kvapnými soudy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zahrievacie kolo je zahrievacie kolo. Človek sa v pomerne hektickom tempe zoznamuje s postavami a sleduje celý príbeh v retropsektíve, respektíve keď chcete, tak s útržkovytými flashforwardami. Niekto vám bude hneď viac sympatický a iný menej, ale asi sa dá očakávať, že sa tieto pozície budú striedať. Ja som si osobne ešte nedokázal za tých 50 minút ani zafixovať mená, našťastie tváre vďaka herečkám áno. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na pilotní díl výborná hra s divákem neznalým předlohy, mezi něž se já řadím, která hravě zakrývá identitu oběti a hádám, že asi bude po většinu seriálu. Velké napětí již v prvním díle a hlavně výborné postavy, těším se, jak se to rozjede, protože slušně rozjeté už je to teď. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot se mi zdál být dost chaotický, příběh skákal jako opilá žába dopředu a zase dozadu, do toho přišlo seznámení s poměrně velkou skupinou postav a nebyl jsem si příliš jistý, jestli mě tento seriál bude zajímat. Pak přišel konflikt ve škole, chlapec se těsně vyhnul lynčování a já jsem pochopil, že seriál bude o úžasné americké morálce, výchově a dalších podobných záležitostech a bylo jasné, že dojde i na další díly. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Srovnávat s knížkou po první díle nemůžu, ale zatím je ten příběh nastíněný skvěle. knihu jsem přečetla jedním dechem a u pilotu jsem hltala každé slovo. Zatím fakt paráda. Dokázali dobře vykreslit atmosféru i pro lidi, co vědí, jak to dopadne. 5* ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pilot asi nemohl dopadnout lépe...maloměstská ubohost profesionálních matek,kde vše je jen pozlátko a realita je úplně jiná zobrazená se satirickým nadhledem.pokud tohle vydrží má to pro mě mnohem lepší atmosféru než leckterý horor...90% ()

venison 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Literární předlohu jsem nečetla, takže absolutně netuším, do čeho jdu :-) Pilotní díl byl zatím přehlídkou hlavních postav.. Zatím nevíme, jakým směrem se bude zápletka ubírat.. Každopádně forma seriálu je zatím zajímavější než jeho obsah.. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezastírám, že je hodně cítit cílení především na ženské publikum, ale to skřípající, až nepříjemné napětí, které stoupá mezi čím více postavami, mě zaujalo už v tomto pilotním díle. A to obsazení? Měsíce jsem nenarazil na seriál, který by byl tak hvězdně zaopatřený. Alexander Skarsgaard rules. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Ne že by to bylo nezajímavé, ale nadšení zatím nesdílím. Nejvíce mě baví Madeleine. Ta všechno řešící a do všeho se montující žena v podání Reese Witherspoon dominuje. Jinak se tady řeší pseudo problémy kolem dětí, právě nastoupivší do první třídy. Určitě vydržím až do konce. Jednak jsem zvědavý, komu bylo vlastně ublíženo a druhak, má to jen sedm dílů. Nakonec mě to chytlo! Ne, že bych jásal nadšením, ale udržovalo si to zajímavost až do konce. Byl jsem zvědavý, kdo bude obětí a kdo viníkem. Oběť překvapivá nebyla, ale pachatel byl hodně překvapivý. Stejně překvapivé (nebo ne?) bylo rozuzlení hádanky, kdo ubližuje malé Amabell. hodnotil bych to tak na tři a půl, ale za trio hlavních hrdinek přidávám půl hvězdy navíc. Zvláště oceňuji Nicol, která se nebojí ve svém věku ani odvážnějších scén a ukáže občas své "drobné přednosti". ()

arinečka 

všechny recenze uživatele

nejsem úplně nadšená, ale počkám si na další epizodu. možná je to tím, že to prostředí není nic převratného. ale uvidíme, ještě mají šest šancí. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nevěděla do čeho jdu. Nic jsem nečekala a nic nedostala. Na to, že pilot má navnadit na další díly, tak mě akorát odradil. Jestli tímto tempem půjdou další díly tak to vzdám. Navíc seznámení s postavami proběhlo dost špatnou metodou, plno keců do kterých mi nic není protože sympatie nejsou na žádné straně... obsazení parádní, jen zřejmě nejsem cílová skupina. ()

Reklama

Reklama