Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Madeline obdrží od režiséra Josepha Bachmana povzbudivé zprávy ohledně jejich představení, ale je znepokojena jeho odtažitým chováním. Ředitel Nippal a slečna Barnesová sdělí Jane své závěry ohledně Ziggyho a Amabelly. Celeste má samostatné sezení u doktorky Reismanové, která se snaží zjistit více o jejím vztahu s Perrym. (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vracíme se k tomu, co se v úvodní epizodě stalo první školní den. Od toho se odvíjí, že se Jane hodlá definitivně vyrovnat se svým nepříjemným zážitkem před sedmi lety. A pak nám manželství Celeste znovu v plné nahotě ukáže své vrcholy a pády. Dál zde máme kratičké úseky z výpovědí účastníků seznamovacího školního večírku, dělí se s námi o svůj názor na hlavní postavy příběhu a dokreslují typické maloměstské vlastnosti, kdy se událost z jedné strany maloměsta záhy a bez faktů probírá na té druhé. Drby se šíří, kostlivci vylézají. A v přepychových domech na březích oceánu se dějí velké věci. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepšia epizóda, za čo môže zrejme perfektne premyslený strih, až sa mi chce tvorcom vyrobiť nejakú vlastnú špeciálnu cenu za strih a poslať im ju. Útržkovité flashbacky a flashforwardy sa mi páčia čím ďalej tým viac, pričom niekedy sa ukáže, že ide iba o želanie postavy a veci sa odohrali trochu inak. Povedzme že scény divokého manželstva Celesty sa stále točia v kruhu, našťastie posedenia u psychoterapeutičky aj túto líniu začínajú posúvať zaujímavým smerom. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už mám jasno, opravdu je to s každým dílem lepší. V tomto se události zase pěkně rozpohybovaly, já jsem se ponořil do děje a než mi došlo, kolik času uběhlo, byl konec. Čím dál víc mě mrzí, že Renata nemá v seriálu více prostoru, protože ji Laura Dern hraje výborně. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nekonečná scéna Nicole Kidman v poradně mě skutečně dostala. Nevím, zda Skarsgardovi fandit pro jeho skvělé vlohy nebo Perryho nenávidět za svinstvo, které v něm dřímá. Beru to z pohledu, že pod každým pozlátkem v tomto seriálu je mnoho krutosti a i když se všechny postavy mají navenek velmi dobře, vnitřně žijí v neutichajícím chaosu. A to z Big Little Lies dělá geniální seriál. ()

Reklama

Reklama