Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Madeline se obává, že pro Jane otevřela plechovku plnou červů. Jane konfrontuje Renatu ohledně petice za vyloučení Ziggyho, která koluje po škole. Dr. Reismanová naléhá na vzdorující Celeste, aby začala přemýšlet o své únikové strategii. Před plánovanou "rodičovskou" večeří prozradí Bonnie Nathanovi, na jakém tajném projektu Abigail celou dobu pracovala. Ed a Madeline mezitím otevřeně debatují o nedostatku vášně v jejich manželství. (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodne konvenčnejšie ako v predchádzajúcej epizóde, ale aj tak vám už v tejto fáze Big little lies a jej protagonistky (protagonisti) nedajú vydýchnuť. Ide zrejme o veľký nádych pre vyvrcholením, trochu sa menia pozície, z nepriateliek môžu byť zrazu kamarátky, no veď to poznáte. A vy čoraz viac držíte palce Celeste, aby sa vzchopila a nielen sa pozrela realite do očí, ale jej bola schopná aj čeliť. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dál dumáme nad tím, co se asi může stát, jak tvůrci tuhle minisérii završí. Zase se tady generalizuje, vynášejí se soudy ještě před tím, než se něco vůbec stane, a všem našim hrdinkám se jejich životy pomalu vymykají z rukou. Divák ví víc než postavy, přesto tvůrci umně tají trumfy, je tak zajímavé a vtipné sledovat, jak na různé momenty reagují lidé, kteří nebyli přímými svědky té či oné situace a jen se o ní doslechli. Jane se zřejmě smířila se svým údělem, Madeleine má výčitky svědomí a váhá, Celeste už nehodlá ustoupit ni o píď. Za zavřenými dveřmi se děje mnohé. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm, tentokrát se tvůrcům nepodařilo dosáhnout kvalit předchozí epizody, ale nechci tím říct, že by byl tento díl špatný. Jen mě tentokrát příběh nepřipoutal k obrazovce jako v minulém dílu. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bude mi hodně dlouho trvat, než se sejdu s lepší konverzačkou v rámci televize i filmu. Nevím, jestli je to důkaz kvality nebo toho, že stárnu, ale ty pochmurné dialogy válcují veškeré sebelepší akční sekvence z jiných seriálů. Ještě, že mám do půlky července zaručenou 2. sezónu. ()

Reklama

Reklama